In productie: Poor Boy met Johan Heldenbergh

Eerste kijk op Johan Heldenbergh in Poor Boy
©Mark de Blok/ DOXY

Paradiso Films Entertainment meldt ons dat er een nieuwe film op weg is met niemand minder dan Johan Heldenbergh (De Twaalf, The Broken Circle Breakdown, Zookeeper’s Wife, Hummingbird Project). Johan Heldenbergh zal de hoofdrol vertolken in Poor Boy een nieuwe langspeelfilm door regisseur Ramón Gieling (Johan Cruijff), waarvan de opnames momenteel plaatsvinden. Overige rollen in de film worden vertolkt door o.a. Valentijn Dhaenens, Thekla Reuten & Hannah Hoekstra.

“Met POOR BOY schreef ik een film waarin alles mogelijk is; de vrije, radicale, barokke, musical film waar ik zo van hou om over te fantaseren en waarin wonderlijke contradicties verenigd zijn.” Aldus regisseur Ramón Gieling.

Overige castleden zijn naast Johan Heldenbergh ook Thekla Reuten (Red Sparrow), Gouden Kalf- en Theo d’Or-winnares Hannah Hoekstra (De Patrick), Valentijn Dhaenens (De Helaasheid der Dingen) & Cécilia Vos (Grijs is ook een kleur).

SYNOPSIS: Boy Talma (53) keert na jaren terug naar zijn geboortestad Den Bosch om zijn nieuwe film op te nemen, een gezongen en gedanste variatie op het Sisyphus-thema zinloosheid. Vlak voor aanvang hoort hij dat hij nog maar negen maanden te leven heeft. Hij besluit het vonnis geheim te houden, maar de scènes die hij bedenkt voor zijn film beginnen samen te vallen met zijn eigen leven. Hij dicht bekenden, vrienden en geliefden een rol toe in zijn gefantaseerde film, terwijl hij in een bijzondere vriendschap met de dertienjarige Virginia, een laatste, rebelse reis maakt. Zonder dat hij het weet, begeleiden alle personages hem naar het einde.

Poor Boy wordt in het najaar van 2020 verwacht en wordt momenteel geschoten in Den Bosch & Eindhoven.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter