Judas and the Black Messiah is vanaf 28 april 2021 op VOD

Judas and the Black Messiah is vanaf 28 april 2021 op VOD

Warner zet zijn VOD-strategie verder in België met deze keer Judas and the Black Messiah dat het verhaal vertelt van de riskante operatie, waarin Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther, Queen & Slim) & LaKeith Stanfield (Knives Out, The Photograph, Uncut Gems) schitteren als respectievelijk Hampton en O’Neal. Voor hun acteerprestaties sleepten beide acteurs een Oscarnominatie in de wacht voor Beste Mannelijke Bijrol. In totaal maakt de film kans op maar liefst 6 Oscars, waaronder die voor Beste Film. Ideale timing om deze film te lanceren na de Oscars 2021.

In de jaren ’60 liet de FBI haar oog vallen op Fred Hampton, de charismatische leider van de beruchte Black Panthers. De straatcrimineel William O’Neal wordt ingehuurd om te infiltreren in de partij en zo kostbare informatie over Hampton en zijn plannen door te spelen aan de autoriteiten.

Judas & the Black Messiah is te bekijken op 2 manieren:

  • 28 april 2021: Digitale aankoop mogelijk via iTunes & Apple TV aan 13,99 euro, Google Play & YouTube aan 16,99 euro, Microsoft Xbox aan 13,99 euro & Rakuten TV
  • 12 mei 2021: Digitaal huren via Telenet, Proximus, BeTV, iTunesApple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV

SYNOPSIS: Eind jaren ’60 gaat William O’Neal, een kleine misdadiger, akkoord met een samenwerking met de FBI als informant. Hij zet zijn leven op het spel en infiltreert in de Black Panther Party met als taak om hun charismatische leider, voorzitter Fred Hampton die doelwit is van de autoriteiten, in de gaten te houden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter