FFO Night gaat van start op zaterdag 19 juni 2021 met Jennifer Heylen als Master

FFO Night gaat van start op zaterdag 19 juni 2021 met Jennifer Heylen als Anker

MoviePulpers, het is eindelijk zo ver. De vrijheid om naar de bioscoop te gaan en dat betekent ook dat lokale filmfestivals opnieuw van start kunnen gaan. Actrice Jennifer Heylen (Glad IJs, F*ck You Very Very Much, HAZARD) verwelkomt je dit jaar op de #FFONights van Filmfestival Oostende als Anker (niet master, dat blijft Koen De Bouw) wat betekent dat op elke #FFONight Jennifer in gesprek gaat met cast & crew vanop de rode loper. De show zal te volgen zijn, live vanuit Kinepolis Oostende, in alle deelnemende bioscopen en op de Facebookpagina van Filmfestival Oostende! Bovendien gaat Jennifer in aanloop van elk event op stap met mensen die zowel voor als achter de schermen de films hebben mogelijk gemaakt.

Welke sterren zullen er aanwezig zijn? We krijgen de cast van Mijn Vader is een Saucisse te zien zoals regisseur Anouk Fortunier en cast Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker & Savannah Vandendriessche. Mijn Vader is een Saucisse gaat bovendien op zaterdag in avant-première in heel Vlaanderen en Brussel, maar live vanuit Kinepolis Oostende.

De Oostendse filmliefhebbers worden daarenboven verwend met een dagvullend programma: de documentaire Dark Rider, de filmvertoning van Charlatan, Music Hole, Oscarwinnaar Minari & de kortfilmcompetitie.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.