In productie: Vlaamse film HAZARD door regisseur Jonas Govaerts met Dimitri Vegas

Eerste teaserposter van de Vlaamse film HAZARD

Vlaamse horror-regisseur Jonas Govaerts heeft met Welp & Tabula Rasa) getoond dat hij meer in zijn mars heeft dan enkel horror. Hij krijgt daarom de kans om een nieuwe langspeelfilm te maken waarvan de opnames deze week zijn gestart. HAZARD sleurt je één intense dag mee doorheen een onwaarschijnlijke rit, volledig weergegeven vanuit de blitse bolide van het hoofdpersonage. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Dimitri ‘Vegas’ Thivaios (Dimitri Vegas & Like Mike), Jeroen Perceval (Dealer, Tabula Rasa), Frank Lammers (Ferry), Monic Hendrickx (Grenslanders), Jennifer Heylen (Glad IJs) en… een getunede Lexus. Daarnaast zal ook de stad Antwerpen een prominente rol spelen in al zijn diversiteit, inclusief de scherpe randjes.

Regisseur Jonas Govaerts vertelt over het idee over HAZARD:

“Het unieke concept van HAZARD is de ‘huis clos’: de camera verlaat nooit Noah’s auto. Behoorlijk onweerstaanbaar voor een Hitchcock-fan als mezelf.”

https://www.instagram.com/reel/CPI5SWlA25o/

Hoofdrolspeler Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, die al aardig wat acteerervaring begint te krijgen met gastrollen in Men in Black International, Jurassic World: Dominion & Yummy verklaart nader:

“Ik ben altijd al een grote fan geweest van Jonas zijn werk en was meteen weggeblazen door het script – dus ik ben super dankbaar voor het vertrouwen dat hij in mij heeft gesteld en kan niet wachten om deze rollercoaster van een film te gaan draaien.”

SYNOPSIS: Noah houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar zeker evenveel van zijn extreem gepimpte wagen met vanity plate “H4Z4RD”. Wanneer zijn neef hem een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aanbiedt, ontaardt die echter al gauw in een onwaarschijnlijke en zenuwslopende race door Antwerpen, die alleen maar kan resulteren in het einde van Noah, zijn gezin of de wagen…

HAZARD wordt verwacht in 2022. Op sociale media kan je volgen hoe de filmproductie wordt uitgewerkt.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.