Tabula Rasa DVD recensie

Tabula Rasa poster op VRT NuTabula Rasa *****

Regie: Jonas Govaerts (Welp) & Kaat Beels (Beau Sejour, Clan)

Met Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Gene Bervoets, Jeroen Perceval, Peter Van Den Begin, Lynn Van Royen, Hilde Van Mieghem, Ruth Beeckmans, …

Speeltijd: 9 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Beau Sejour, Gothika & Welp.

Het verhaal: Na een zwaar auto-ongeluk verliest Mie haar kortetermijngeheugen, maar zij is de enigste die zich de vermiste Thomas de Geest zou moeten herinneren.

Tabula Rasa DVD recensie

Ons verdict: We beleveren de gouden jaren van de televisie en ook Vlaanderen is geen uitzondering op deze trend. In de nasleep van Beau Sejour kreeg Veerle Baetens een schitterend idee om een serie te maken en toptalent zoals Jonas Govaerts & Kaat Beels krijgen eindelijk kansen om hun eigenzinnige stijl uit te werken op een voortreffelijk scenario door Sarah-Malin Gozin & Christophe Dirickx. Deze psychologische thriller wordt bovendien bijgestaan door een uitstekende cast van Veerle Baetens, Peter Van Den BeginStijn Van Opstal, Jeroen Perceval, Lynn Van Royen, Gene Bervoets & Hilde Van Mieghem en in een prachtige vormgeving door productiehuis De Mensen is Tabula Rasa zowat de beste Vlaamse serie die we ooit zagen. Legendarisch.

Kortom, wie haalde Tabula Rasa al in huis? Voor nog geen 30 euro te koop online. Haal het in huis.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter