Turner & Hooch S1 recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

Turner & Hooch S1 recensie op Disney Plus BelgiëTurner & Hooch S1 ***

Bedenker: Matt Nix (The Gifted) / Regie:
McG (Charlie’s Angels, Terminator Salvation)

Met Josh Peck, Carra Patterson, Vanessa Lengies, Anthony Ruivivar, Reginald VelJohnson, Brandon Jay McLaren, Michael Horowitz, Lyndsy Fonseca, Cristina Rosato, Becca Tobin, Jeremy Maguire,…

Speeltijd: 12 afleveringen / 45 minuten per afleveringen

Ga kijken als je hield van MacGyver, Love Victor, Beethoven, Brooklyn Nine-Nine & het originele Turner & Hooch tiens.

Het verhaal: Wanneer een ambitieuze, dichtgeknoopte US Marshall een grote, onhandelbare hond erft, realiseert hij zich al snel dat de hond die hij niet wil, misschien de partner is die hij nodig heeft.

Josh Peck in Turner & Hooch S1 recensie op Disney Plus België [eerste indruk]

Ons verdict: Yeah, MoviePulpers, us 80ies kids are in for a treat! Disney Plus ziet eindelijk het licht wat betreft het doel van zijn streamingdienst naast het uitbreiden van zijn wereld vol franchises & andere simulacra: Disney Plus is nl. ideaal om oude films een nieuw leven te geven op stream! En dan bedoelen we meer dan enkel de oude film online plaatsen. Na het recente Mighty Ducks is het aan Turner & Hooch om een televisieserie als vervolg te krijgen op Disney Plus België. De jeugdfilm uit de jaren ’90 met in de hoofdrol Tom Hanks staat al even gegrift op onze netvliezen als Beethoven en als hondenliefhebber zijn we blij dat Josh Peck werd gecast als de zoon van Tom Hanks-personage Scott Turner naast Hooch die door maar liefst 5 verschillende Bordeauxdogs wordt vertolkt om de energie aan te houden.

Bedenker Matt Nix & regisseur McG kennen hun klassiekers, want menig volwassenen geboren in de jaren ’80 zal meteen na de eerste afleveringen ontdekken dat de man jou terug in de tijd wil sturen. Knipogen naar Die Hard, Miami Vice, Magnum P.I. & meer doen de revu vanaf de eerste minuten, maar vooral de oudere manier van filmen met praktische shots valt op. Josh Peck heeft zijn break-out rol te pakken als Scott Turner Jr. (gelijkaardig als Tobias Moretti in Commissaris Rex) en ook al is hij geen Tom Hanks, hij speelt zijn rol met glans. De schrijvers maken er ook geen boeltje van en respecteren wat was, hoewel je niet moet verwachten dat deze serie voor jong & oud jou als kijker zal uitdagen. Turner & Hooch is op dat vlak dezelfde guilty pleasure voor ons als het recente MacGyver.

Kortom, het is letterlijk back to the 90ies met het nieuwe Turner & Hooch. Krijg jouw wekelijkse dosis nostalgie op Disney Plus België vanaf vandaag!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.