Time Traveler’s Wife HBO recensie op Streamz

Time Traveler's Wife HBO recensie op StreamzTime Traveler’s Wife *** 1/2

Bedenker: Steven Moffat (Doctor Who, Sherlock) / Regie: David Nutter (Game of Thrones, Homeland)

Met Rose LeslieTheo James, Desmin Borge, Kate Siegel, Natasha Lopez,…

Speeltijd: 6 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Tales from the Loop, The Adjustment Bureau & The Curious Case of Benjamin Button.

Het verhaal: The Time Traveler’s Wife is een liefdesverhaal dat het huwelijk van Clare en Henry volgt. De situatie wordt gecompliceerd gezien tijdreizen een element in hun leven is.

Rose Leslie & Theo James in Time Traveler's Wife HBO recensie op Streamz

Ons verdict: Ola, weer een verfilming van Audrey Niffenegger’s bestseller The Time Traveler’s Wife? Klopt, MoviePulpers & streamers, HBO Max zet zijn tanden in het verhaal van de Amerikaanse schrijfster nadat er reeds 2 Hollywood-films werden gemaakt en zet deze keer Rose Leslie & Theo James tegenover elkaar als Claire & Henry om romantiek te vinden tussen elkaar in verschillende tijden.

Hoewel The Time Traveler’s Wife iets commerciëler van aard is en daarbij niet zo verfijnd uitgewerkt is als een Tales from the Loop, waren we aangenaam verrast van de kwaliteit van het scenario. Vooral aflevering 2 is een pareltje van een aflevering waarin dat Steven Moffat op een gevoelige manier een snaar wist te raken bij ons. Het komische aspect aan The Time Traveler’s Wife blendt ook mooie met het science fiction genre wat het in het huidige aanbod aan science fiction films & series opnieuw wat verfrissend maakt. Het moeten niet altijd rondschietende actiescènes à la Marvel zijn in een kleurpalet zoals A Space Odyssey. David Nutter toont opnieuw zijn deskundigheid met sterke cameraperspectieven en mooi camerawerk, maar de chemie tussen Rose Leslie & Theo James is met momenten wat zoek (wat misschien ook wel de bedoeling is gezien de tijdsverschillen van het koppel doorheen de serie). Met 6 afleveringen houden de makers van Time Traveler’s Wife tot slot een luchtig tempo aan.

Kortom, HBO maakt dankzij Steven Moffat & David Nutter voor de eerste keer een geslaagde versie van Time Traveler’s Wife. Nu te streamen op Streamz!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter