Lentevuurspin in Onze Natuur De Film recensie

Onze Natuur de Film levert meer dan 1.5 miljoen euro omzet in het laadje

MoviePulpers, jullie zijn ware natuurliefhebbers zo blijkt! De bezoekersaantallen voor Onze Natuur, De Film zijn binnen en als we deze mogen geloven, stijgen ze boven de 200.000 uit na zo’n 8-tal weken. Om precies te zijn, gingen al 112.681 kaartjes over de toonbank na 4 weken, resulterend in een omzet van 927.364,63 euro voor Belgische bioscopen. Inmiddels is dat gestegen naar 200.000 bezoekers en om en bij de 1,65 miljoen euro. Dat zijn schitterende cijfers voor zowel de Belgische cinema als de Vlaamse overheid met zijn verschillende initiatieven om de natuur in ons land de nodige aandacht te geven zoals Natuurpunt & Agentschap voor Natuur en Bos. Bravo!

De stem van Matteo Simoni in combinatie met de beelden van Pim Niesten & Dick Harrewijn, onder begeleiding van de muziek van componist Dirk Brossé blijkt één tot nu toe ongeziene succesformule van Hotel Hungaria, KFD & VRT. Het ziet er naar uit dat de stroom aan bezoekers ook over alle generaties heen gaat om de weg naar de cinema te vinden & al het moois in onze achtertuin op groot scherm te ontdekken.

Om de geweldige resultaten te vieren, roept Filmfestival Oostende dit jaar de FFO Awards terug in het leven, en reikt ter ere van het overschrijden van de kaap van de 100.000 bezoekers graag een Award uit aan de makers. Samen met Klara werd “Onze Natuur, De Film live in Concert” gelanceerd: filmvertoningen mét gepaste live muziek begeleid door Dirk Brossé in alle grote concertgebouwen in Vlaanderen. Ondertussen zijn al bijna 15.000 tickets voor deze concerten de deur uit.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter