Franchise: Onze Natuur De Film

Onze Natuur de Film levert meer dan 1.5 miljoen euro omzet in het laadje

MoviePulpers, jullie zijn ware natuurliefhebbers zo blijkt! De bezoekersaantallen voor Onze Natuur, De Film zijn binnen en als we deze mogen geloven, stijgen ze boven de 200.000 uit na zo’n 8-tal weken. Om precies te zijn, gingen al 112.681 kaartjes over de toonbank na 4 weken, resulterend in een omzet van 927.364,63 euro voor Belgische bioscopen. Inmiddels is dat gestegen naar 200.000 bezoekers en om en bij de 1,65 miljoen euro. Dat zijn schitterende cijfers voor zowel de Belgische cinema als de Vlaamse overheid met zijn verschillende initiatieven om de natuur in ons land de nodige aandacht te geven zoals Natuurpunt & Agentschap voor Natuur en Bos. Bravo!

Continue reading Onze Natuur de Film levert meer dan 1.5 miljoen euro omzet in het laadje

Op de première van Onze Natuur De Film

De perks om af en toe een grootschalige filmblog te onderhouden is dat je uniek kansen krijgt om van films te genieten in ideale omgeving. Eén van deze speciale settings was het Openluchttheater van Rivierenhof afgelopen week waarvoor zelfs de natuur in de bres ging, want het zorgde voor een feeëriek spektakel tijdens de première van Onze Natuur De Film. Tijdens een regenachtige dag mochten we bij het vallen van de avond genieten van een ambitieuze documentaire van Vlaamse bodem: Onze Natuur De Film. Sfeerbeelden kan je bovenaan terugzien en onze mening kan je hier teruglezen.


Matteo Simoni gaat de documentairefilm Onze Natuur, De Film inspreken

Onze Natuur De Film poster

MoviePulpers, acteur Matteo Simoni gaat David Attenborough achterna, want hij zal de voice-over worden van Onze Natuur, De Film. De Limburger Matteo Simoni (Patser, Zillion, Bende van Jan De Lichte) zal vanaf 21 september 2022 te horen zijn als stem in Belgische bioscopen. Onze Natuur, De Film is een lokale natuurdocumentaire die de Belgische natuur onder de loep neemt en in al haar glorie naar het witte doek brengt.

Continue reading Matteo Simoni gaat de documentairefilm Onze Natuur, De Film inspreken

Onze Natuur, De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen

Onze Natuur De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen

De Vlaamse Blue Planet? Die is in de maak dankzij VRT, KFD, RTL TVI, Agentschap voor Natuur en Bos & Natuurpunt met Onze Natuur, De Film. Niemand minder dan acteur Matteo Simoni gaat de Vlaamse documentaire inspreken. Geniet van de eerste beelden van deze documentaire die vanaf 21 september 2022 te zien zal zijn in Belgische cinemazalen.

Continue reading Onze Natuur, De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen