Franchise: Onze Natuur De Film

Op de première van Onze Natuur De Film

Onze Natuur | Aftermovie

De perks om af en toe een grootschalige filmblog te onderhouden is dat je uniek kansen krijgt om van films te genieten in ideale omgeving. Eén van deze speciale settings was het Openluchttheater van Rivierenhof afgelopen week waarvoor zelfs de natuur in de bres ging, want het zorgde voor een feeëriek spektakel tijdens de première van Onze Natuur De Film. Tijdens een regenachtige dag mochten we bij het vallen van de avond genieten van een ambitieuze documentaire van Vlaamse bodem: Onze Natuur De Film. Sfeerbeelden kan je bovenaan terugzien en onze mening kan je hier teruglezen.


Matteo Simoni gaat de documentairefilm Onze Natuur, De Film inspreken

Onze Natuur De Film poster

MoviePulpers, acteur Matteo Simoni gaat David Attenborough achterna, want hij zal de voice-over worden van Onze Natuur, De Film. De Limburger Matteo Simoni (Patser, Zillion, Bende van Jan De Lichte) zal vanaf 21 september 2022 te horen zijn als stem in Belgische bioscopen. Onze Natuur, De Film is een lokale natuurdocumentaire die de Belgische natuur onder de loep neemt en in al haar glorie naar het witte doek brengt.

Continue reading Matteo Simoni gaat de documentairefilm Onze Natuur, De Film inspreken

Onze Natuur, De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen

Onze Natuur De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen

De Vlaamse Blue Planet? Die is in de maak dankzij VRT, KFD, RTL TVI, Agentschap voor Natuur en Bos & Natuurpunt met Onze Natuur, De Film. Niemand minder dan acteur Matteo Simoni gaat de Vlaamse documentaire inspreken. Geniet van de eerste beelden van deze documentaire die vanaf 21 september 2022 te zien zal zijn in Belgische cinemazalen.

Continue reading Onze Natuur, De Film komt op 21 september 2022 naar Belgische bioscopen