Close door Lukas Dhont is genomineerd voor de Golden Globes 2023

Close van Lukas Dhont is genomineerd voor een Golden Globe 2023 en neemt het op tegen Im Westen Nichts Neues

Heet van de pers, y’all: Close door Lukas Dhont is genomineerd voor een prestigieuze Golden Globe 2023 in de categorie Beste Buitenlandse / Anderstalige / Niet Engelstalige Film en neemt het op tegen Im Westen Nichts Neues (Duitse inzending), Argentina 1985 (Argentijnse inzending), Decision to Leave (Zuid-Koreaanse inzending) & RRR (Indische inzending). Historisch!!!

Cannes was niet groot genoeg voor Lukas Dhont’s Close, want na de Grand Prix te hebben gewonnen en talloze prijzen op Europese filmfestivals zoals European Film Awards, Seville European Film Festival in Spanje, Cinefest Mikolc in Hongarije, Europees Filmfestival in het Servische Palic, Film Fest Hamburg & het Norwegian International Film Festival in Haugesund, wordt het nu ook op het hoogste niveau erkend. Na vele prijzen te winnen in de Verenigde Staten waaronder 3 prijzen tijdens National Board of Review, Chicago International Film Festival & Hamptons Film Festival in New York is de laatste sprint naar de Oscars ingezet met een nominatie van de Golden Globes 2023. On-waar-schijn-lijk!

Namens de hele MoviePulp.be-redactie: Go, Lukas, GO!!!

Onze recensie over Close kan je hier lezen. Een overzicht van de genomineerden op de Golden Globes 2023 kan je hier terugvinden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.