WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Mid90s

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Mid90s

Sinds Superbad & The Wolf of Wall Street is Jonah Hill een vaste waarde voor de humor in Hollywood. Naar analogie van zijn collega Seth Rogen gaat hij nu zelf op de regiestoel zitten met Mid90s die vanaf vandaag in Belgische bioscopen verschijnt. Wij geven maar liefst 5 duotickets weg om deze film te kunnen zien in primeur. Wees er als de kippen bij, want de eerste 5 die reageren met de juiste antwoorden, krijgen een duoticket van Mid90s. Bekijk onderaan hoe je kans maakt om bioscooptickets te winnen!

SYNOPSIS: Los Angeles, jaren ’90, de 13-jarige Stevie vindt zijn plekje niet echt tussen zijn vaak afwezige moeder en dominante broer. Wanneer hij onder de vleugels genomen wordt door een plaatselijke skategroep, betekent dit het begin van de zomer van zijn leven.

CAST: Sunny Suljic, Katherine Waterston & Lucas Hedges

REGIE: Jonah Hill

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Van welke recente film uit 2018 kennen we hoofdrolspeler Sunny Suljic (tip)?
  • Voor welke animatiefilm werkte Seth Rogen & Jonah Hill samen (tip)?
  • Haalde iemand van de castleden ooit een Oscar op? Zo ja, wie van de castleden dan (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter