The Last Watch recensie op Telenet Play (More)

The Last Watch recensie op Telenet Play (More)The Last Watch **

Regie: Jeanie Finlay

Met Kit Harington, Emilia Clarke, David Benioff, Iain Glen, Lena Headey, Vladimir ‘Furdo’ Furdik, Liam Cunningham, Nikolaj Coster-Waldau,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van Game of Thrones uiteraard.

Het verhaal: Documentaire over het harde werk van de crew op Game of Thrones in Belfast, maar ook Kroatië, Spanje en in de studio’s.

The Last Watch recensie op Telenet Play (More)

Ons verdict: Game of Thrones is voorbij. 8 jaar heeft het op HBO & Telenet Play More gedraaid en een streamingrevolutie teweeg gebracht, maar het donkere sprookje is ten einde en hoe kan je dit beter vieren door een documentaire te maken achter de schermen van de beste televisieserie aller tijde. *HYPED*

Toegegeven, de crew van HBO heeft meermaals footage achter de schermen van de verschillende seizoenen getoond op het internet en dat geeft The Last Watch meteen wat minder magie. Een heel pak minder magie als je weet dat de opbouw door Jeanie Finlay wat de bal misloopt, de muziek naar de achtergrond verhuist en je verder weinig meer te weten komt over het laatste seizoen van Game of Thrones. Als bepaalde lichtpunten aan het einde van de tunnel is er het indrukwekkende decor van King’s Landing dat in Belfast opnieuw werd werd opgebouwd om Dubrovnik te doen exploderen en de laatste emotionele scriptlezing met alle castleden rond de tafel. The Last Watch is in het algemeen een rommelige productie die vele fans op de honger, die ze na het bitterzoete einde nog steeds hebben, zullen laten zitten.

Kortom, voor velen eindigde het laatste seizoen van Game of Thrones in mineur, maar The Last Watch biedt buiten een ode aan de Game of Thrones-crew niet veel meer. Toch bedankt voor de mooie jaren, jongens!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.