Franchise: Arnold Schwarzenegger

Arnold recensie op Netflix België

Arnold Netflix recensieArnold *** 1/2

Regie: Lesley Chilcott (Watson, Helter Skelter)

Met Arnold Schwarzenegger, James Cameron, Jamie Lee Curtis, Danny DeVito, Linda Hamilton, Sylvester Stallone, Ivan Reitman,…

Speeltijd: 3 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Pumping Iron & Pamela a Love story.

Lees verder Arnold recensie op Netflix België

Officiële trailer van documentaireserie op Netflix over het leven van Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is al een tijdje geen gouverneur meer van Californië, maar het is toch maar recent dat de gespierde politieker zijn weg terug vindt naar het grote, kleine & digitale doek. Na Fubar komt er ook een nieuwe documentaireserie over het leven van Arnold Schwarzenegger en daarvan kan je bovenaan de trailer bewonderen.

Lees verder Officiële trailer van documentaireserie op Netflix over het leven van Arnold Schwarzenegger


Wat loopt er mis met The Expendables?

Wat loopt er mis met The Expandables?

We lazen de voorbije week treurig nieuws op het internet… Na het stevig geflopte The Expendables 3 dat nu te zien is op Netflix België trouwens, lijkt het erop dat Millennium Films het vertrouwen is verloren in de oprichter van de franchise. Je leest het goed, Sylvester Stallone komt niet meer terug voor The Expendables 4. Het gaat er volgens insiders hard aan toe: zelfs in zijn communicatie daagt founder Avi Lerner Stallone aan door o.m. het opkomende The Bleeder aan te kondigen als the untold true story of the real Rocky. Stallone wordt dus schaakmat gezet door het onafhankelijk productiehuis achter titels zoals London Has Fallen, The Mechanic & Rambo IV, maar dat zit niet iedereen mee. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger heeft al laten weten dat hij niet aan een 4de film begint zonder Sly naast hem. Volgen de andere actiehelden ook? Gaat de franchise dood? Wat vinden jullie? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina.

Lees verder Wat loopt er mis met The Expendables?


Zoon van Arnold Schwarzenegger speelt legendarische Terminator 2 scène na

De zoon van Arnold Schwarzenegger Joseph Baena heeft blijkbaar acteerambities! In deze leuke clip speelt hij de legendarische scène van Arnold Schwarzenegger als de T-800 uit Terminator 2: Judgement Day na. Geweldige ervaring samen met het liedje Bad to the Bone van George Thorogood op de achtergrond. Bekijk de clip bovenaan!

Lees verder Zoon van Arnold Schwarzenegger speelt legendarische Terminator 2 scène na


“I’ll be back” special – De comeback van Arnold Schwarzenegger op het witte doek

Wie absoluut alles wil weten van het leven van Arnold Schwarzenegger raden we zijn lijvige biografie Total Recall aan. Maar wij negeren even de beginjaren als bodybuilder en b-acteur, en het voorbije decennium als politicus, en focussen op mans Hollywoodcarrière. Na z’n extended cameo in The Expendables is Arnie vanaf volgend jaar immers meer dan terug te zien waar hij thuishoort, in de bioscoop. De grootste actiester aller tijden maakt zijn officiële comeback met The Last Stand (release 23 januari), een no-nonsense actieknaller van de Zuid-Korean Jee-Woon Kim waarin hij het als smalltown-sheriff opneemt tegen een volledige Mexicaans drugkartel. Later dit jaar is hij samen met die andere legende Sylvester Stallone te zien in The Tomb (release 16 oktober, red.) van Mikael HÃ¥fström, een prison break – thriller. Wij kijken vooral uit naar Ten (release begin 2014), een stevige policier van genre-specialist David Ayer (Training Day, Street Kings, End of Watch). Verder ook in de maak: Terminator 5, een nieuwe Conan en Triplets, de sequel op Twins waarin Eddie Murphy, Danny De Vito en Schwarzenegger zou vervoegen. Voor onze jongere lezers, die misschien niet echt zijn opgegroeid met het werk van The Austrian Oak, volgt hieronder onze hoogstpersoonlijke top 10 uit het oeuvre van Arnold Schwarzenegger.

Lees verder “I’ll be back” special – De comeback van Arnold Schwarzenegger op het witte doek


Arnold Schwarzenegger overweegt nieuwe Terminator en Predator films

Hij heeft het keer op keer gezegd: “I’ll be back.” En nu lijkt het er wel degelijk op dat Arnold Schwarzenegger, na zijn twee termijnen als gouverneur van California, opnieuw zijn oude liefde, de cinema, opzoekt. Volgens TheArnoldFans.com zou Ahnuld interesse tonen in maar liefst 15 (!) nieuwe projecten, waaronder reboots, sequels, prequels -whateverthefuck- van Predator en Terminator. Maar ook de ’80s cult klassieker, The Running Man, zou een tweede kans kunnen krijgen. Schwarnenegger zou ook een overwegen om de hoofdrol te spelen in een nieuwe -nog onbekende- comic book franchise.

Lees verder Arnold Schwarzenegger overweegt nieuwe Terminator en Predator films