Franchise: K3 2020


K3: Dans van de Farao gaat tijdens de paasvakantie in première op Kinepolis On Tour

Yes, MoviePulpers, toch een beetje bioscoopgevoel in het vooruitzicht. Wie op zoek is naar een unieke filmervaring trekt deze paasvakantie best richting de kust. Kinepolis & Plopsaland De Panne slaan er namelijk de handen in elkaar en bieden bezoekers een grootse en unieke movie experience aan de Belgische kust. Het drive-in concept Kinepolis On Tour is na een succesvolle 1ste editie in 2020 helemaal terug en houdt halt in Plopsaland De Panne van 1 tot 17 april 2021. Er is zelfs een première gepland van het lang verwachte K3: Dans van de Farao.

Lees verder K3: Dans van de Farao gaat tijdens de paasvakantie in première op Kinepolis On Tour

Klaasje, Hanne & Marthe in nieuwe K3: dans van de Farao trailer

K3: Dans van de Farao trailer is hier

Hoewel we diep inzitten met de verliezen bij Studio 100 tijdens de coronacrisis hebben we meer en meer het gevoel dat het nieuwe K3 een verhaal wordt zoals FC De Kampioenen. En de Nederlanders stappen er met hun beide voeten in. Spijtig, want het nieuwe K3 is fris & hip, nu nog een kwalitatief script. Maar goed, het vult de hartjes van onze kinderen sowieso met veel enthousiasme & plezier, dus hierbij delen we de nieuwe K3: Dans van de Farao trailer met Marthe, Hanne & Klaasje die vanaf het einde van het jaar te zien zal zijn in Belgische bioscopen. Enjoy!

Lees verder Klaasje, Hanne & Marthe in nieuwe K3: dans van de Farao trailer

Nieuwe K3-film in de maak voor eind 2020

Nieuwe K3-film in de maak voor eind 2020 © Studio 100[/caption]

Vele K3-fans zullen zich al verheugen op de nieuwe zaalshows dit jaar, maar er is nog meer goed nieuws. Zo is er een 2de K3-film met Martha, Klaasje & Hanne in de maak die de titel Dans van de Farao zal dragen! Het zou de maar liefst 7de film zijn door de Studio 100-groep. De release date door KFD zonder concrete titel is gezet op 16 december 2020, opnames zouden starten in de lente van dit jaar. Studio 100 zal voor Dans van de Farao een 6-tal dagen opnemen in enkele mergelgroeven in Kanne en Zichen in de provincie Limburg. Nu alleen nog maar hopen dat de film eindelijk het niveau van hun liedjes haalt…