Kinepolis on Tour komt terug tijdens de paasvakantie 2021

K3: Dans van de Farao gaat tijdens de paasvakantie in première op Kinepolis On Tour

Yes, MoviePulpers, toch een beetje bioscoopgevoel in het vooruitzicht. Wie op zoek is naar een unieke filmervaring trekt deze paasvakantie best richting de kust. Kinepolis & Plopsaland De Panne slaan er namelijk de handen in elkaar en bieden bezoekers een grootse en unieke movie experience aan de Belgische kust. Het drive-in concept Kinepolis On Tour is na een succesvolle 1ste editie in 2020 helemaal terug en houdt halt in Plopsaland De Panne van 1 tot 17 april 2021. Er is zelfs een première gepland van het lang verwachte K3: Dans van de Farao.

Kinepolis On Tour - Plopsaland De Panne

Kinepolis wil ondanks de huidige coronamaatregelen strijden om het bioscoopgevoel:

“Bij Kinepolis zijn de deuren reeds maanden gesloten en op deze manier kunnen wij het publiek toch een leuke filmbeleving bieden. Er is echt nood aan leuke activiteiten buitenshuis tijdens de paasvakantie. Met Kinepolis On Tour komen we hieraan tegemoet, in alle veiligheid en in de unieke setting van Plopsaland De Panne.”

De samenwerking kan op geen beter moment vallen volgens Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof:

“De timing kan bovendien niet beter, de start van Kinepolis On Tour valt namelijk samen met de heropening van Plopsaland De Panne. Een pretparkbezoek in combinatie met een unieke drive-in experience is dan ook de ideale uitstap na lang thuis te zitten.”

Of je nu een romantische date of een gezellig familie-uitstapje in gedachten hebt, het kan allemaal want bij Kinepolis On Tour kan je dagelijks terecht voor 3 vertoningen, en tot 4 vertoningen tijdens het Paasweekend. Naast de gewone filmvertoningen zullen er ook 2 filmmarathons gehouden worden: zowel de After-films als de 2 laatste Harry Potter-films komen aan bod.

K3 - Dans van de farao

Ook de première van de nieuwste K3-film, De Dans van de Farao, in aanwezigheid van Marthe, Klaasje & Hanne, zal op Paasmaandag doorgaan bij Kinepolis On Tour. Het concept is uiteraard helemaal coronaproof en dus de activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring aan de Belgische kust. De online voorverkoop gaat vandaag van start (bestel hier tickets) en een standaard toegangsticket kost 30 euro per wagen.

K3: Dans van de Farao gaat tijdens de paasvakantie in première op Kinepolis On Tour

Op kinepolis.be vind je alle praktische info wat betreft de programmatie en online voorverkoop. Filmliefhebbers houden best hun agenda vrij van 1 tot en met 17 april 2021 voor een buitengewone drive-in bioscoopervaring. Ter plaatse kan je online drankjes en zowel warme als koude snacks aankopen en betalen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht. Kinepolis On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Plopsa, de gemeente De Panne & Fuze Tea.

K3: Dans van de Farao gaat tijdens de paasvakantie in première op Kinepolis On Tour

Ook deze zomer doorkruist Kinepolis het land met hun drive-in concept. In welke steden ze dan halt houden, is nog niet gekend. Steden en gemeenten die zich graag kandidaat stellen om Kinepolis On Tour komende zomer te ontvangen, kunnen terecht op kinepolis.be/ontour voor meer informatie.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.