Deze maand op Netflix België (september 2014)

Netflix logo

Het is eindelijk zo ver: Netflix is EINDELIJK verkrijgbaar in België en vandaar dat MoviePulp.be een nieuwe rubriek start die je alles over Netflix zal vertellen. The ins & outs, wat is er hot, wat moet je gezien hebben en waarom. We beginnen deze maand met een leuke selectie van Netflix klassiekers: House of Cards, Breaking Bad, Sherlock en The Dark Knight.

HOUSE OF CARDS

Kevin Spacey als Frank Underwood in House of Cards

De originele serie die Netflix in Amerika van de grond bracht is zonder twijfel de eerste serie die je op Netflix België moet bekijken. Macht, intrige en corruptie druipen van het scherm met een opmerkzame t als Claire Underwoord en een ijzersterke Kevin Spacey als Frank Underwood. Ongetwijfeld zijn strafste rol na American Beauty met diepgaande dialogen, politieke charisma en strategische bedenkingen. Op Netflix België kan je het volledige 1ste en 2de seizoen bekijken met 13 afleveringen per seizoen. Daarmee staan we maar een half seizoentje achter tegenover de VS.

BREAKING BAD

Aaron Paul & Bryan Cranston in Breaking Bad

Deze hitserie is al redelijk sterk de ronde gegaan voor we Netflix kregen in België, maar het blijft toch een absolute aanrader. Breaking Bad zette (hij kreeg o.m. opportuniteiten zoals Need for Speed aangeboden) en op de kaart als junkie drugsdealer en chemie-leraar. Alle 5 seizoenen zijn te bekijken op Netflix, het eerste seizoen daar flits je supersnel door met maar 7 afleveringen en geven jou een mooi kijkje in wat de serie te bieden heeft. Naderhand is het aan jou om de verslaving te trotseren of niet.

SHERLOCK

Martin Freeman & Benedict Cumberbatch in Sherlock

Meer en meer series krijgen beloftevolle filmacteurs in hun cast. Sherlock voegde zo toe die we kennen van zijn donkere bijdrage in Star Trek: Into Darkness, maar ook die we kennen van o.m. de nieuwe Hobbit-films als Bilbo Baggins. Netflix presenteert 3 seizoenen met 3 afleveringen per seizoen in een prachtige setting van Londen met spanning die te snijden is. Een absolute aanrader op Netflix.

THE DARK KNIGHT

The Dark Knight Trilogie

Deze film heeft geen introductie meer nodig: The Dark Knight is zonder twijfel de beste Batman-film die er ooit gemaakt is en ik zou bijna zeggen de beste film die Christopher Nolan maakte na Inception. Ik stel voor om onze talloze blogposts over één van de beste producties aller tijde hier te bekijken en deze film nogmaals achter de kiezen te hebben.

Geniet van onze mooie selectie deze maand en we zijn terug met een nieuwe selectie van 3 series en 1 film in oktober!


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Deze maand op Netflix België (september 2014)”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter