Star Wars VII: The Force Awakens Blu-Ray review

Star Wars 7: The Force AwakensStar Wars: Episode VII: The Force Awakens *****

Regie: J.J. Abrams (Star Trek, Cloverfield, Alias, Mission: Impossible III)

Met Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Harrison Ford, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Mark Hamill, Max von Sydow,…

Speeltijd: 135′

Ga kijken als je hield van de andere Star Wars-episodes zoals Star Wars IV: A New Hope.

Het verhaal: We volgen de gebeurtenissen van het Star Wars-universum verder op. 30 jaar nadat Luke Skywalker Darth Vader & Darth Sidious versloeg, heerst er een nieuwe dreiging in de First Order, die de Republiek terug tot op de knieën wil brengen met de kracht van de Dark side. Luke Skywalker is nergens meer te vinden en de Rebellie onder leiding van General Leia probeert hem wanhopig terug te vinden.

Rey & BB-8 in Star Wars VII: The Force Awakens

Ons verdict: Hier is hij dan eindelijk: De Blu-Ray & DVD van Star Wars VII: The Force Awakens ligt in de rekken! De succesvolle herlancering door één van de beste regisseurs van zijn tijd J.J. Abrams brengt je terug naar de bakermat van Star Wars‘ ontstaan. OK, die hard fans mogen beargumenteren dat dit 7de deel niet veel bijbrengt aan het universum van Star Wars, maar het opent wel opnieuw deuren. Abrams’ ode aan de filmsaga hebben we hier volledig aan te danken. Nieuwe sterren zoals Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver & Oscar Isaac zijn geboren, oude iconen met Mark Hamill, Harrison Ford & Carrie Fisher zijn terug van weggeweest.

Kortom, geloof in de Star Wars-gekte en haal nu de gloednieuwe Star Wars VII: The Force Awakens op Blu-Ray in huis. Geniet onderaan van het bezoek van de Britse koninklijke familie aan de set van Star Wars VIII:

 


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

4 gedachten op “Star Wars VII: The Force Awakens Blu-Ray review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter