Deze maand op Netflix België (oktober 2016)

Deze maand op Netflix België (oktober 2016)

De content op Netflix België is de laatste tijd niet meer te volgen! Haast iedere weken komen er een hele resem films en series online en we moeten harde keuzes maken voor ons maandelijks overzicht. Toch hebben we gekozen voor één van de sterkste series op het moment als hoofdaanbod: het 2de seizoen van Tyrant door FX. Bovendien is Luke Cage ook net eind deze maand van start gegaan en zijn er films in de bibliotheek gekomen zoals 3:10 to Yuma, Surrogates & Braveheart.

TYRANT S2

Tyrant seizoen 2

Het eerste seizoen van Tyrant was een volkomen verrassing voor onze redactie vorig jaar, maar dit 2de seizoen doet er nog een schepje bovenop. Waar het eerste seizoen vooral verwijzingen naar de Arabische lente zijn, gaat het 2de seizoen verder op de context in de Syrische burgeroorlog & IS. Het gaat er een stuk verder in dan House of Cards S4. Een absolute aanrader en één van de sterkste series van het moment.

LUKE CAGE

Luke Cage banner

Voor diegenen die het wat luchtiger willen en niet van politiek houden, stellen we Luke Cage voor. De 4de serie van de Marvel & Netflix samenwerking is iets minder dan zijn voorgangers, maar voor de liefhebbers van comics, maffia & hip hop is deze Luke Cage de ideale mix.

3:10 TO YUMA

3:10 to Yuma

Westerns in een nieuw jasje zijn terug in met Westworld die vanavond de ether in gaan op HBO Now & Telenet Play More. Maar het genre is wel uitgemolken met zijn rage in de jaren ’60 en de recente revivals zoals The Magnificent Seven, Django Unchained & The Hateful Eight. Eén van de sterkste westerns aller tijde is volgens onze redactie 3:10 to Yuma met Christian Bale & Russell Crowe, vanaf nu te streamen op Netflix België. Check it out!

SURROGATES

Surrogates

Lang geleden dat we nog iets noemenswaardig hebben gehoord van Bruce Willis, buiten het feit dat deze uit de cast van Café Society werd gezet door Woody Allen (sounds like a good Chuck Norris-joke, no?). Wederom in de lijn van HBO’s Westworld halen we androïden boven in deze leuke science fiction film Surrogates.

BRAVEHEART

Braveheart op Netflix België

Vanaf nu luiden we een nieuwe traditie in. Er zijn zoveel filmklassiekers terug te vinden op Netflix België dat we ons zedelijk verplicht voelen om jullie in te lichten hierom. Deze maand stellen we voor om Braveheart nog eens uit de kast te nemen. De film die Mel Gibson tot legende maakte als zowel acteur & regisseur hoort in de effectieve filmcollectie, maar is ook te streamen in Netflix België.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter