Logan Noir recensie op iTunes

Logn Noir posterLogan Noir *** 1/2

Regie: James Mangold (The Wolverine, 3:10 to Yuma)

Met Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Elizabeth Rodriguez, Krzysztof Soszynski, Stephen Merchant, Richard E. Grant,…

Speeltijd: 135′

Ga kijken als je hield van Deadpool & The Road.

Het verhaal: We zien Logan een allerlaatste keer (in het zwart wit) strijden voor gerechtigheid.

Hugh Jackman in Logan Noir

Ons verdict: Het is onbegrijpelijk hoe je in België blijkbaar naar iTunes moet gaan om de Noir versie van Logan te kunnen bekijken, maar het is een realiteit. Samen met een wanhopige Oscar-inzending die waarschijnlijk dezelfde dood zal sterven als deze van Deadpool, kan het ons weinig schelen. Logan, de laatste poging van Hugh Jackman om Wolverine te spelen, blijft goed en daarvoor trekken we gerust naar iTunes om de geslaagde zwart wit versie te kopen. De verfilming van Mark Millar & Steve McNiven’s stripboek Old Man Logan geeft immers een andere dimensie aan het comic book genre die werd ingezet door Deadpool en ondanks het feit dat Logan de duimen moet laten voor Wonder Woman dit jaar, blijven we fan van deze gewelddadige stripboekverfilming. Logan Noir mag qua cinematografie misschien iets te licht zijn naar onze zin, de geweldige prestaties van Hugh Jackman, Patrick Stewart & Dafne Keen in zowat de beste film die James Goldman maakte na de legendarische western 3:10 to Yuma smaken iedere dag zoet. En de lekkere Rated R of KNT actiescènes zijn gewoon spetterend in deze Logan Noir-versie. Yeah!

Besluit: Logan blijft één van de top comic book films van het jaar en deze Noir versie van Logan moet een deel uitmaken van de filmbibliotheek als je een grote fan bent.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter