The Polka King recensie op Netflix België

The Polka King recensie op Netflix BelgiëThe Polka King **

Regie: Maya Forbes & Wallace Wolodarsky

Met Jack Black, Jenny Slate, Jason Schwartzman, Vanessa Bayer,…

Speeltijd: 95′

Ga kijken als je hield van een zwakke versie van The Wolf of Wall Street.

Het verhaal: Het ongelofelijke levensverhaal van de Poolse migrant Jan Lewandowski die vanwege zijn lust voor rijkdom in de gevangenis belandt.

Ons verdict: Jack Black maakte recentelijk een paar keer een goede indruk bij ons toen we het nieuwe Jumanji: Welcome to the Jungle gingen zien, alsook was zijn gastrol in Sex Tape zeer geslaagd. Enkel dreigt Jack Black een beetje een slachtoffer van zijn eigen succes te worden, net zoals Adam Sandler die voor praktische (en financiële) redenen iedere keer dezelfde act moet opzetten.

Met The Polka King hoopt Netflix het ‘succes’ van zijn Adam Sandler-films te evenaren, maar spijtig genoeg valt Jack Black in dezelfde val als de komiek die 50.5 miljoen dollar opstreek in 2017 en meer dan 500 miljoen uur op Netflix werd bekeken. The Polka King is langdradig, inhoudsloos en 0% entertainend. Sterker, de humor is ver te zoeken in deze vorm van uitlach televisie die probeert The Wolf of Wall Street te evenaren.

Kortom, wij switchen van Netflix naar Stievie vanavond. The Polka King probeert The Wolf of Wall Street te zijn, maar is eerder een manier van Netflix om zijn Adam Sandler-publiek gelukkig te houden. Niet zo ons ding.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter