The Sinner DVD recensie

The Sinner poster op Telenet Play MoreThe Sinner ****

Bedenker: Derek Simonds (The Astronaut Wives Club)

Met Jessica Biel, Bill Pullman, Christopher Abbott, Dohn Norwood, Danielle Burgess, Abby Miller,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Mindhunter & How to Get Away with Murder.

Het verhaal: Cora Tannetti steekt in klare daglicht in het bijzijn van haar gezin uit het niets een jongeman dood op een strand in de Verenigde Staten. Inspecteur Ambrose gaat op zoek naar het onverklaarbaar motief van de doordeweekse moeder.

Jessica Biel is helemaal terug met de nieuwe televisieserie The Sinner

Ons verdict: USA Networks heeft al het één en het ander laten zien van zichzelf met series zoals Mr. Robot & Suits, maar in het najaar van 2017 kende het een ongeziene hype toen ze The Sinner bracht op Netflix. In België liep deze geweldige serie met Jessica Biel & Bill Pullman in de hoofdrol exclusief op Telenet Play More, maar nu kan je de serie eindelijk in huis halen.

Waarom The Sinner in huis halen? Het scenario is origineel, haarscherp, wordt in 8 afleveringen voortreffelijk opgebouwd & de uiteindelijke ontknoping om van te smullen. Bovendien is The Sinner voorzien van een heerlijke laagje cinematografie vergelijkbaar met Mindhunter dat zowel man als vrouw zal behagen. En de acteerprestaties van Jessica Biel & Bill Pullman zijn van topniveau. Tot slot krijgt The Sinner eveneens een vervolg met Bill Pullman, dus continuïteit is verzekerd hoewel de toekomstige seizoen niks met elkaar te maken zullen hebben.

Kortom, The Sinner is eindelijk beschikbaar op DVD. Haal dit heerlijk seizoen in huis!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter