Acts of Vengeance Blu-Ray recensie

Acts of Vengeance DVD coverActs of Vengeance ***

Regie: Isaac Florentine (Ninja)

Met Antonio BanderasKarl Urban, Robert Forster, Paz Vega, Cristina Serafini, Isaac Florentine,…

Speeltijd: 87′

Ga kijken als je hield van Olivier Megaton-producties zoals Taken 2 & Transporter 3.

Het verhaal: Frank Valera, een gewikte advocaat met heel wat woorden, transformeert zijn lichaam & geest tot stilte nadat hij zijn vrouw & dochter door een verdachte moord verliest.

Antonio Banderas met regisseur Isaac Florence in Acts of Vengeance

Ons verdict: De jaren dat er nog spetterende B-actiefilms op video of DVD worden gemaakt, zijn geteld. Het recente Kickboxer: Vengeance was bvb. om te wenen, maar MoviePulp.be blijft hunkeren naar the good old days van straight-to-DVD heaven en daarom pikte we deze Acts of Vengeance mee. Niet dat we zo’n grote fans van Antonio Banderas zijn, maar de laatste tijd krijgt deze enkel rollen in actiefilms als je denkt aan The Expendables 3, Gun Shy, Security & Automata. Als actiefiguur is hij best grappig vergeleken tegenover een Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren of Arnold Schwarzenegger en dat maakt Acts of Vengeance als niet-latino-kijker best wat ongeloofwaardig. Maar het verhaal achter Acts of Vengeance is best leuk gevonden en de actie is van een noemenswaardig niveau voor een DVD-release, dus ons hoor je niet klagen. Bovendien worden de karate-scènes beperkt tot een minimum wat op zich sinds de jaren 2000 een plus is. In zekere zin laat Acts of Vengeance ons denken aan opvolgers van Luc Besson’s EuropaCorp zoals Taken 2 & Transporter 3, wat op zich een compliment is. Tot slot is de prestatie van Karl Urban niet van topniveau.

Kortom, Antonio Banderas heeft zijn goede tijden gekend, maar Acts of Vengeance is zeker geen slechte actiefilm. Koop hem voor een prikje!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.