Midnight Sun recensie

Midnight Sun recensieMidnight Sun ** 1/2

Regie: Scott Speer (Step Up All In)

Met Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard, Tiera Skovbye, Nicholas Coombe, Austin Obiajunwa, Alex Pangburn,…

Speeltijd: 91′

Ga kijken als je hield van Everything Everything & Fault in our Stars.

Het verhaal: De 17-jarige Katie lijdt aan een aandoening die voorkomt dat ze buiten in het zonlicht mag komen, maar dat houdt haar niet tegen om de liefde van haar leven te vinden in Charlie.

Bella Thorne & Patrick Schwarzenegger in Midnight Sun

Ons verdict: “Wat 20th Century Fox kan met Everything Everything, kunnen wij ook”, dacht de producent achter de Step Up-franchise en castte Bella Thorne & Patrick Schwarzenegger in Midnight Sun. Een goede keuze, want beide zijn een een mooie combinatie en de adembenemende shots van het filmkoppel zijn geslaagd. Echter is de rest van de invulling van Midnight Sun maar flauw. Bijrollen door Quinn Shephard, Rob Riggle & Nicholas Coombe zijn ondermaats in combinatie van de zwakke dialogen & het landradig romantische verhaal rond iemand die lijdt aan een ziekte. En dat voor maar anderhalf uur speeltijd. De zang van Bella Thorne samen met het einde compenseren ergens nog, maar cinemamateriaal is Midnight Sun allesbehalve. Midnight Sun hoort thuis om een streamingdienst of huur je best even vlug op een romantische nacht met de vriendinnen, je vriendje of de familie.

Kortom, Midnight Sun gaat en staat met tienersterren Bella Thorne & Patrick Schwarzenegger, maar wacht maar eventjes om deze te streamen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.