Cheyenne et Lola komt vanaf 1 januari 2021 naar Streamz

Cheyenne et Lola komt vanaf 1 januari 2021 naar Streamz

Vanaf 1 januari 2021 op Streamz, geniet van de nieuwe Cheyenne et Lola trailer met Veerle Baetens (Duelles,Une Soeur) & Charlotte Le Bon (The Promise) en bedenkster Virgenie Brac (Engrenages, Les beaux mecs) en onder regie van de Belg Eshref Reybrouck (Cordon, Undercover, De Bunker). Onze mening kon je al hier teruglezen.

Actrice Veerle Baetens vertelt:

“Ik wilde meteen deel uitmaken van deze heel sterke en tegelijkertijd gevoelige reeks. Cheyenne – mijn personage – en Lola zijn twee vrouwen die aan de rand van de maatschappij staan, onderdrukt in een mannenwereld. En toch slaagt de reeks erin om niet te vervallen in clichés, maar hun verhaal te vertellen.”

Regisseur Eshref Reybrouck voegt eraan toe:

De reeks draait rond twee vrouwen die eigenlijk geen toekomst en geen middelen hebben – en dat kotsbeu zijn. Ze nemen het heft in eigen handen en verzetten zich tegen iedereen die misbruik van hen maakt.”

SYNOPSIS: Centraal in het verhaal staan 2 veerkrachtige vrouwen. Cheyenne is 6 maanden vrij uit de gevangenis. Ze droomt ervan om ooit haar huidige bestaan te ontvluchten en naar het Amazonewoud te trekken. Lola is een ravissante maar egoïstische Parisienne, die naar Noord-Frankrijk is gekomen om bij haar minnaar in te trekken en zo ook op zoek te gaan naar een beter bestaan. Cheyenne ziet toevallig hoe Lola de vrouw van haar minnaar om het leven brengt. Deze misdaad verbindt het lot van de twee vrouwen, en sleurt hen mee in een gevaarlijk spel van bedrog en verraad. Tegelijkertijd geeft het hen de kans om stiekem een fortuin te verdienen en zo misschien toch een ander leven te krijgen. Hoewel Cheyenne en Lola elkaars tegenpolen zijn qua karakter, bevinden beide vrouwen zich in dezelfde benarde en onderdrukte situatie. Om te overleven – en hopelijk hun leven te verbeteren – moeten ze bondgenotes worden.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.