Vacation Friends recensie op Star van Disney Plus België

Vacation Friends recensie op Star van Disney Plus BelgiëVacation Friends *** 1/2

Regie: Clay Tarver (Silicon Valley)

Met John Cena, Lil Rey Howery, Meredith Hagner, Yvonne Orji, Chuck Cooper, Anna Maria Horsford, Lynn Whifield, Robert Wisdom,…

Speeltijd: 103′

Ga kijken als je hield van The Hangover & Tag.

Het verhaal: Marcus en Emily, een keurig stel, sluiten in een Mexicaans resort vriendschap met de sensatiebeluste feestbeesten Ron en Kyla. Als Marcus en Emily besluiten om in het moment te leven, volgt er een week van wilde pret en uitspattingen met hun nieuwe ‘vakantievrienden’. Maanden later krijgen Marcus en Emily de schok van hun leven als Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen.

John Cena in Vacation Friends recensie op Star van Disney Plus Belgiê

Ons verdict: MoviePulpers, we hebben jullie stiekem iets te bekennen: Ondanks bijdrages in films zoals Bumblebee, The Suicide Squad & F9 zijn we nooit grote fans geweest van het acteerwerk van John Cena. De voormalige WWE-worstelaar werd getorpedeerd naar sterdom vanwege komische rollen in o.m. Daddy’s Home, Trainwreck, Bockers & Playing with Fire en aan dat lijstje mag je nu ook Vacation Friends toevoegen, waarin we hem voor de eerste keer zien in een, jawel, aanvaardbare rol.

Het kwartet John Cena, Lil Rey Howery, Meredith Hagner & Yvonne Orji in Vacation Friends recensie op Star van Disney Plus Belgiê

Cena heeft veel te danken aan regisseur Clay Tarver, maker van o.m. de serie Silicon Valley die met Vacation Friends The Hangover-tour op gaat. Het kwartet John Cena, Lil Rey Howery, Meredith Hagner & Yvonne Orji maken hoofdzakelijk de komische Star Original-film, maar de slimme editing maakt Vacation Friends vooral verfrissend. In combinatie met de sterke prestaties van de cast, hilarische oneliners & knotsgekke stoten maakt dit Vacation Friends misschien wel één van de beste komische films in jaren op het niveau van een Tag. Met een speelduur van 100 minuten is Vacation Friends on point en ook de 20th Century Fox-productie is kwalitatief met prachtige beelden uit o.m. het prachtige Puerto Rico.

Kortom, als een komische film jou in het midden van de nacht wakker houdt, dan weet je dat het goed zit. Eén van de beste rollen van John Cena tot op heden. Stream Vacation Friends nu op Star van Disney Plus België!

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter