Apple TV Plus gaat MonsterVerse-serie uitbrengen

Verhuist de MonsterVerse naar Apple TV Plus?

MoviePulpers, we moeten het bekennen: De zogenaamde MonsterVerse van Legendary & Warner Bros modderde ondanks de goede resultaten van Godzilla vs. Kong maar wat aan. Het getouwtrek tussen Legendary & Warner tijdens de coronacrisis om uit te maken welke films al dan niet meteen op stream terecht kwamen in plaats van bioscopen, zou daar zeker niet aan geholpen hebben. Daar is het toch wel verrassend te horen dat na de filmtetralogie van Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters & Godzilla vs. Kong er een nieuwe serie komt rond de Titanen op Apple TV Plus. HBO Max valt daarbij uit de boot en Warner Bros. lijkt op eerste zicht geen toekomst te zien in nieuwe MonsterVerse-films.

SYNOPSIS: Na de daverende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende nieuwe realiteit dat monsters echt zijn, onderzoekt de serie de reis van een familie om de begraven geheimen te ontdekken en een erfenis die hen in verband brengt met de geheime organisatie die bekend staat als Monarch.

De tot nu toe nog naamloze MonsterVerse-serie wordt geproduceerd door Legendary Television en showrunner Chris Black (Star Trek: Enterprise, Desperate Housewives) & co-creators Matt Fraction (Hawkeye), Joby Harold & Tory Tunnell.  Uitvoerende producenten van Toho Co. Ltd. Hiro Matsuoka en Takemasa Arita die de eigenaars zijn van de Godzilla-personages blijven ook betrokken bij de langetermijnvisie van de content-franchise.

Legendary’s MonsterVerse is een universum van gelaagde ervaringen die zich richten op de strijd van de mensheid om te overleven in een wereld die wordt belegerd door een catastrofale nieuwe realiteit van Monsters & Titans. Beginnend in 2014 met Godzilla en doorgaand met Kong: Skull Island uit 2017, Godzilla: King of the Monsters uit 2019 & Godzilla vs. Kong in 2021, hebben MonsterVerse-films wereldwijd bijna 2 miljard dollar opgebracht aan de globale box office en wordt het maar steeds groter. Op Netflix staat nog steeds de nieuwste versie een nieuwe anime-serie, Skull Island gepland en daar lijkt weinig aan te veranderen.

De nieuwe MonsterVerse-serie heeft daarbij wereldwijd een thuis gevonden op Apple TV+. Netflix blijft de animatieseries vervullen, maar nieuwe films door Warner Bros. zitten er voorlopig dus niet in.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.