Franchise: MonsterVerse

De MonsterVerse gaat ook op het grote doek verder

 

Goed nieuws, MoviePulpers, na de aankondiging van Apple TV Plus om series te maken rond Monarch en Kaiju zoals Godzilla, King Kong & meer is er ook duidelijkheid over zijn toekomst in bioscopen. Er wordt nu bevestigd dat er een nieuwe MonsterVerse-film komt hoewel het niet duidelijk is via welk studio of met welke figuren. Afwachten, maar goed nieuws alleszins voor de vele filmliefhebbers over de hele wereld die zot waren van Godzilla vs Kong.


Verhuist de MonsterVerse naar Apple TV Plus?

MoviePulpers, we moeten het bekennen: De zogenaamde MonsterVerse van Legendary & Warner Bros modderde ondanks de goede resultaten van Godzilla vs. Kong maar wat aan. Het getouwtrek tussen Legendary & Warner tijdens de coronacrisis om uit te maken welke films al dan niet meteen op stream terecht kwamen in plaats van bioscopen, zou daar zeker niet aan geholpen hebben. Daar is het toch wel verrassend te horen dat na de filmtetralogie van Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters & Godzilla vs. Kong er een nieuwe serie komt rond de Titanen op Apple TV Plus. HBO Max valt daarbij uit de boot en Warner Bros. lijkt op eerste zicht geen toekomst te zien in nieuwe MonsterVerse-films.

Lees verder Verhuist de MonsterVerse naar Apple TV Plus?De MonsterVerse gaat verder

Fan Art voor de MonsterVerse

Vergeet Dark Universe, hier komt de MonsterVerse! Legendary Pictures heeft na Godzilla & Kong: Skull Island ook het plan om de franchise-trend te volgen en komt met een heleboel films van gigantische monsters. De MonsterVerse heeft in samenwerking met Warner Bros. & Legendary Pictures de volgende titels aangekondigd: Godzilla: King of the Monsters & Godzilla vs. Kong. BAM! Godzilla: King of the Monsters komt als eerste in 2019 met castleden zoals Kyle Chandler, Vera Farmiga, Ken Watanabe, Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Charles Dance & Zhang Ziyi onder regie van Michael Dougherty (Krampus). De volgende monsters zijn van de partij na MUTO’s, Skull Crawlers, Sker Buffalo’s, Monther Longlegs, Mire Squids, Spore Mantis, Psychovultures & Leafwings: de monstermod Mothra, de gemuteerde Pterosauriër Rodan & de driekoppige draak King Ghidorah. In 2020 wordt deze film vervolgd door een confrontatie met Godzilla & Kong waarin we eindelijk zullen weten wie de koning der monsters zal zijn. Wie kijkt er uit naar deze nieuwe blockbusters?

Lees verder De MonsterVerse gaat verder