Blacklight recensie

Blacklight recensieBlacklight ** 1/2

Regie: Mark Williams (Honest Thief)

Met Liam Neeson, Taylor John Smith, Aidan Quinn, Emmy Raver-Lampman, Claire van der Boom,…

Speeltijd: 104′

Ga kijken als je hield van Hunter Killer, Line of Duty of het andere werk van Liam Neeson zoals Cold Pursuit & Honest Thief.

Het verhaal: Travis Block is een operative voor de Amerikaanse overheid die zijn schimmige verleden moet confronteren. Wanneer hij een complot ontdekt dat gericht is op Amerikaanse burgers, bevindt Block zich in het vizier van de FBI-directeur die hij ooit hielp beschermen.

Liam Neeson in Blacklight recensie

Ons verdict: Corona, Oekraïne, de 5de oliecrisis (of aan de hoeveelste zitten we?),… Niemand houdt hem tegen MoviePulpers: Another year, another Liam Neeson-action movie! Klopt, we krijgen opnieuw een actiefilm met de Ierse acteur in de hoofdrol in Belgische bioscopen, want investeerders blijven geloven enerzijds dat bezoekers voor het vertrouwde naar de cinema gaan en anderzijds geloven ze in de potentie van regisseur Mark Williams om Neeson in een nieuw daglicht te kunnen brengen. Maar niets is minder waar. Terwijl Honest Thief nog een nobele poging was, gaat Blacklight zelfs bergaf met een onverzorgde editing & special effects dat zo storend is dat het meer op een televisiefilm lijkt dan een bioscoopfilm. Verder vallen er geen woorden aan vuil te maken, want de cast gaat in de achtergrond op met een scenario dat je vergeet wanneer je de bioscoopzaal uitstapt.

Kortom, Blacklight is nu al vijgen na Pasen. Zijn dit de films die Liam Neeson op pensioen moeten laten gaan?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.