The Lost City recensie

The Lost City recensieThe Lost City ***

Regie: Aaron & Adam Nee (Masters of the Universe, Band of Robbers)

Met Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Patti Harrison, Oscar Nunez, Da’Vine Joy Randolph, Brad Pitt,…

Speeltijd: 112′

Ga kijken als je hield van Red Notice, Dora and the Lost City of Gold, Jungle Cruise & Jumanji: The Next Level.

Het verhaal: De briljante, maar teruggetrokken schrijfster Loretta Sage heeft haar carrière doorgebracht met het schrijven over exotische plaatsen in haar populaire avonturenromans met het knappe covermodel Alan, die zijn leven lang de held “Dash” vertolkt heeft. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten, samen met Alan, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal kan leiden. Alan wil bewijzen dat hij niet alleen in haar boeken, maar ook in het echte leven een held kan zijn, en gaat op pad om haar te redden. In een legendarisch avontuur dat zich afspeelt in de jungle zal het onwaarschijnlijke duo moeten samenwerken om de elementen te overleven en de oude schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is.

Brad Pitt, Sandra Bullock & Channing Tatum in The Lost City recensie

Ons verdict: MoviePulpers, soms mag het al eens wat luchtiger. De laatste tijd hebben we al veel verloren steden gezien in bioscopen, gaande van Jumanji tot Dora & Jungle Cruise en dat is deze keer niet anders met The Lost City waarin Sandra Bullock tegenover Channing Tatum & Brad Pitt wordt geplaatst door de gebroeders Nee.

Sandra Bullock & Channing Tatum in The Lost City recensie

Initieel was het de bedoeling dat Ryan Reynolds de rol van Dash op zich zou nemen, maar wegens zijn pauze stapte hij uit het project. Thans zie je wel dat de rol op zijn lijf is geschreven, want de humor & dialogen door Channing Tatum zijn quasi een kopie van de stijl die zowel Ryan Reynolds & Dwayne Johnson proberen te brengen met hun vele actiekomedies. Dat levert misschien geen spetterende cinema op, maar het is zeker amusant (op set & daarbuiten) en het doet wat het moet doen: voor ontspanning zorgen! Het duo Bullock – Tatum loopt op rolletjes, terwijl Brad Pitt, Da’Vine Joy Randolph & Oscar Nunez voor de beste grappen & grollen zorgen. Met een speelduur van bijna 2 uur is The Lost City misschien iets te lang, maar desalniettemin good fun zonder meer.

Kortom, veel leute met The Lost City waarin Sandra Bullock & Channing Tatum de Ryan Reynolds & Dwayne Johnson-toer op gaan. Vanaf vandaag in Belgische bioscopen!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter