No One Will Save You recensie op Star van Disney Plus België

No One Will Save You recensie op Star van Disney Plus BelgiëNo One Will Save You ***

Regie: Brian Duffield (Love & Monsters, Underwater)

Met Kaitlyn Dever, Lauren L. Murray, Dari Lynn Griffin, Zack Duhame, Dane Rhodes,…

Speeltijd: 93′

Ga kijken als je hield van Lifted, Signs & No Exit.


Het verhaal: “No One Will Save You” gaat over Brynn, een getalenteerde jonge vrouw die is vervreemd van haar gemeenschap. Ze is eenzaam maar optimistisch, en vindt troost in het huis waar ze is opgegroeid, tot ze wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt, is een confrontatie vol actie tussen Brynn en aliens die niet alleen haar toekomst bedreigen, maar haar ook dwingen om haar verleden onder ogen te zien.

No One Will Save You recensie op Star van Disney Plus België
Ons verdict: MoviePulpers, aliens zijn weer helemaal in dankzij journalist & ufoloog Jaime Maussan die 2 buitenaardse wezens vanuit Peru naar het Mexicaans parlement bracht. Wel, we moeten het met een korrel zout nemen, want het zou allemaal fake & opgezet spel zijn. Wij dachten eerder dat het een stunt was van de nieuwe 20th Century Studios-film No One Will Save You waarin Kaitlyn Dever het in haar eenzame zelve opneemt tegen onverwachte bezoekers.
No One Will Save You recensie op Star van Disney Plus België
Nu, hoewel we respect hebben voor de rol die Kaitlyn Dever op zich nam in Dopesick, moeten we toegeven dat haar films niet alles zijn (Rosaline anyone?). Dat geldt ook een beetje voor de Hulu-films die door 20th Century Studios meteen op stream worden gebracht via Star op Disney Plus voor België. Bedoeling is om met een minimaal aan marketing mensen te lokken om zo te genieten van een fijne vrijdagavond-film (datgene waar Netflix in het verleden goed in was). In se doet No One Will Save You dat ook: het is een kwalitatieve (horror)film op stream met een deftige cinematografie & aanvaardbare special effects. Bovendien krijg je er een korte (maar niet al te krachtige) editing bij. Het feit dat Brian Duffield zijn debuut maakt als regisseur na jaren schrijver te zijn geweest, typeert No One Will Save You. De film zoekt in het genre van “alien abductions” immers naar originaliteit met een Stepford Wives-einde dat je moet liggen. Tot slot nog even vermelden dat we No One Will Save You helemaal niet zo eng vonden en zorgde voor geen enkele jump scare.

Kortom, No One Will Save You is de vrijdagavondfilm van deze week. Leuk om te streamen zonder meer. Nu beschikbaar op Star van Disney Plus België.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter