De Patrick krijgt eindelijk Belgische releasedatum

De Patrick krijgt eindelijk Belgische releasedatum

Goed nieuws voor de liefhebbers van lokale content, want de nieuwe Vlaamse film De Patrick door regisseur Tim Mielants (Peaky Blinders, Legion, Cordon) met Kevin Janssens (d’Ardennen, Over Water, Revenge, Lukas) in de hoofdrol krijgt eindelijk een officiële releasedatum. Op 28 augustus 2019 komt het uit in Belgische bioscopen en moet het opnemen tegen Angel Has Fallen & Where’d you Go, Bernadette in die week, nadat de weken ervoor Once Upon a Time in Hollywood & Dora, the Explorer een release krijgen in België. Bovendien zal het verschijnen op het Internationaal Filmfestival van Karlovy Vary van 28 juni 2019 tot 6 juli 2019. De Patrick is een tragikomedie over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blijzijn met wie je bent.

Eerste teaser poster van De Patrick

SYNOPSIS: Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer wordt zijn obsessie een zoektocht naar zichzelf.

Overige castleden zijn Jan Bijvoet (Borgman, Embrace of the Serpent), Josse de Pauw, Frank Vercruysse, Katelijne Damen (Girl, De Smaak van de Keyser), Tine Van den Wyngaert (Het Geslacht de Pauw), Bouli Lanners (De Rouille et d’Os, Je suis mort mais j’ai des amis), Nederlandse acteurs Pierre Bokma (Tonio, Schneider vs. Bax), Ariane van Vliet (Vele Hemels Boven de Zevende, Callboys), Hannah Hoekstra (De Helleveeg, Hemel) en de Nieuw-Zeelandse acteur Jemaine Clement (Flight of the Conchords).


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter