WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Rambo Last Blood

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Rambo Last Blood

Krijgen we net zoals Rocky een laatste keer Sylvester Stallone te zien als Rambo? Dat valt nog af te wachten, maar aan de titel (en de leeftijd van de man) mogen we ons verwachten aan een laatste keer alles of niks. MoviePulp.be, de enige echte filmblog van Vlaanderen voor de actiefilmliefhebber, geeft maar liefst 10 duotickets weg voor de nieuwe Rambo Last Blood! Ben je benieuwd hoe je kan winnen? Like onze Facebook-pagina, ga vlug naar beneden en beantwoord onze vragen!

SYNOPSIS: Bijna 40 jaar nadat hij zich het collectieve filmgeheugen in knalde, kruipt Sylvester Stallone opnieuw in de huid van één van de grootste actiehelden van het witte doek, John Rambo, voor het laatste hoofdstuk van deze legendarische serie, RAMBO: LAST BLOOD. Rambo gaat op zoek naar wraak en gaat de confrontatie aan met zijn verleden én met een Mexicaans drugskartel. Hij haalt voor zijn finale missie nog één keer zijn meedogenloze vaardigheden uit de kast.

CAST: Sylvester Stallone, Paz Vega, Dimitri Vegas

REGIE: Adrian Grunberg (Narcos)

WEDSTRIJD:

Je zou inmiddels moeten weten hoe het gaat… Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • Door welke regisseur werd de originele Rambo: First Blood geregisseerd (tip)?
  • Welke bekende Belg heeft een gastrol in Rambo Last Blood (tip)?
  • Onze recensie van Rambo Last Blood wordt verwacht op woensdag 25 september 2019 wanneer deze wedstrijd eindigt. Hoeveel sterren (1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5, 5) schat je dat we deze film zullen geven (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.