Dit zijn de Vlaamse stemmen van Everest de jonge Yeti

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Everest de jonge Yeti

De coproductie Abominable of in het Vlaams Everest de jonge Yeti van DreamWorks Animation & Pearl Studio neemt het publiek mee op een episch 2.000 mijl lange avontuur van de straten van Shanghai naar de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. We hebben zonet ook de Vlaamse stemmen van Everest de jonge Yeti binnengekregen die de nieuwe familiefilm kleur moet geven.

Met namen zoals Gène Bervoets & Els De Schepper krijgen hoofdstemmen Sara Gracia Santacreu, Bram De Mets, Thibault Janssens, Katrien De Becker, Ini Massez, Pieter-Jan De Smet, Kevin Bellemans & Juan Gerlo mooie ondersteuning.

Als tiener Yi een jonge Yeti op het dak van haar flatgebouw in Shanghai ontmoet, noemen zij en haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” en beginnen ze aan een epische zoektocht om het magische beest te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de wereld. Maar het trio van vrienden zal Burnish, een rijke man die de Yeti wil vangen, en zoöloog Dr. Zara, een stap voor moeten blijven om Everest te helpen thuis te komen.

Geregisseerd door Jill Culton (Open Seizoen) en geproduceerd door Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Home), Abominable is uitvoerend geproduceerd door Tim Johnson (Beesten bij de buren, Home, Antz) en wordt mede geleid door Todd Wilderman (Trolls, The Croods). Everest de jonge Yeti wordt vanaf 16 oktober 2019 in Belgische bioscopen verwacht.

De gedetailleerde lijst met Vlaamse stemmen per personage vind je onderaan :

  • Sara Gracia Santacreu als Yi
  • Bram De Mets als Jin
  • Thibault Janssens als Peng
  • Gène Bervoets als Meneer Burnish
  • Katrien De Becker als Dr. Zara
  • Els De Schepper als Nai Nai
  • Ini Massez als Yi’d moeder
  • Pieter-Jan De Smet als de Boevenbaas

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.