ScreenX logo

Kinepolis lanceert ScreenX met Birds of Prey op 3 schermen in Antwerpen

Kinepolis lanceert ScreenX met Birds of Prey op 3 schermen in AntwerpenKinepolis Group blijft investeren in de allernieuwste projectietechnologieën. Recent was er nog de IMAX-zaal in Antwerpen na 4DX & de IMAX te Brussel en ze zijn volgende maand van plan om ook een nieuwe technologie te lanceren in Kinepolis Antwerpen tijdens de lancering van Birds of Prey: ScreenX.

Kinepolis Antwerpen lanceert ScreenX op 3 schermen

Wat is Screen X? Met ScreenX beleef je film nóg intenser doordat scenes van de film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van het theater. Hierdoor ontstaat een meeslepende, panoramische, 270 graden kijkervaring die je het gevoel geeft midden in de film te zitten. Bij ScreenX beleef je scenes van de film in een adembenemende 270º-projectie. Deze scenes zijn speciaal geselecteerd om de film en de beleving hiervan optimaal tot zijn recht te laten komen. Dit betekent weliswaar dat de zijschermen tijdens een ScreenX-film niet constant filmbeeld vertonen. ScreenX is ‘s werelds eerste multi-projectie technologie die wordt gebruikt in een theateromgeving.

Het principe van Screen X is niet nieuw, vroeger was er o.m. Barco Escape dat Barco onlangs liet vallen. Met ScreenX beleef je film nóg intenser waarbij scènes van een film uitgebreid worden naar de linker- en rechterwanden van de filmzaal. ScreenX is een gepatenteerde projectietechnologie van het Zuid-Koreaanse CJ Group die o.m. ook 4DX laten uitbaten in België door Kinepolis.

Kinepolis is van plan de nieuwe zaal te lanceren met de aankomende DC Comics-film Birds of Prey met Margot Robbie als Harley Quinn die vanaf 5 februari 2020 in Belgische zalen draait. Gaan jullie meer?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.