Tag Archives: Birds of Prey

Titel: Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Regie: Cathy Yan

CAST: Margot Robbie, Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Jurnee Smollett-Bell, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong

SYNOPSIS: Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? “Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan. Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

WEDSTRIJD: Win een pakket exclusieve T-shirts van Birds of Prey

Na het immense kassucces van Joker is het tijd om de gekke vrienden van Joker-lady Harley Quinn buiten te laten met Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn. Ter gelegenheid van de filmrelease volgende week geeft Warner Bros. een exlusief pakket met T-shirts werd van Harley Quinn, Huntress, Black Canary, Renee Montoya & Cassandra Cain. Benieuwd hoe je kan winnen? Check it out!

Continue reading WEDSTRIJD: Win een pakket exclusieve T-shirts van Birds of Prey

Kinepolis lanceert ScreenX met Birds of Prey op 3 schermen in Antwerpen

Kinepolis lanceert ScreenX met Birds of Prey op 3 schermen in AntwerpenKinepolis Group blijft investeren in de allernieuwste projectietechnologieën. Recent was er nog de IMAX-zaal in Antwerpen na 4DX & de IMAX te Brussel en ze zijn volgende maand van plan om ook een nieuwe technologie te lanceren in Kinepolis Antwerpen tijdens de lancering van Birds of Prey: ScreenX.

Continue reading Kinepolis lanceert ScreenX met Birds of Prey op 3 schermen in Antwerpen