Download hier leuke Disney-doeboeken & -activiteitenbundels voor de kinderen tijdens de vakantie

Leuke activiteitenbundels van Disney België voor de kinderen tijdens de paasvakantie

In deze tijden van COVID-19 kunnen we als ouders niet voldoende activiteiten uit onze mouw schudden om kinderen op een plezante maar ook educatieve manier te vermaken en tegelijk ouders wat rust te gunnen. Daarom helpt MoviePulp & Disney België jullie even een handje! Wie anders dan Elsa & Anna, Olaf, Bliksem McQueen, The Incredibles, Ladybug, Woody & Buzz en nog vele andere Disney-helden om de kleintjes een hele dag zoet te houden. Zo heeft het team van Disney België de mooiste kleurplaten verzameld van hun populairste Disney personages. Daarnaast zijn er ook nog boeiende puzzels, toffe knutselswerkjes & educatieve opdrachten aan in het thema van Disney’s bekendste films. Kids kunnen zich onderdompelen in de wereld van hun favoriete Disney-films zoals Frozen, Cars, Coco, The Incredibles, Finding Dory, Toy Story en niet te vergeten: het nieuw hilarisch broeder-duo uit de allerlaatste Pixar animatiefilm Onward! Ook series op Disney Channel & Disney Junior ontbreken niet zoals De PJ Masks, 101 Dalmatiërs, Miraculous,… en nog veel meer! Kortom, er is voor elk wat wils en voor verschillende leeftijden.

Deze diverse Disney-doeboeken & -activiteitenbundels werden zorgvuldig geselecteerd om kinderen urenlang plezier te bezorgen tijdens de komende 2 weken! Zie de voorbeelden van Aladdin & Frozen 2 bovenaan of klik hier om alle Disney-doeboeken & -activiteitenbundels via Issuu te bekijken.

Download de documenten per film, figuur of hoofdrolspeler hier:

Heb je niet genoeg papier of werkt de printer niet? Gebruik dan de ZeroCopy-app om gratis te printen & thuis te leveren!

 


2 gedachten op “Download hier leuke Disney-doeboeken & -activiteitenbundels voor de kinderen tijdens de vakantie”

  1. Oh leuk voor de kinderen!

    Please wait...
  2. Handig

    Please wait...

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter