I Still Believe recensie

I Still Believe recensieI Still Believe ***

Regie: The Erwin Brothers (I Can Only Imagine, Woodlawn, October Baby)

Met KJ Apa, Britt Robertson, Nathan Parsons, Gary Sinise, Shania Twain, Melissa Roxburgh, Abigail Cowen,…

Speeltijd: 116′

Ga kijken als je hield van A Star is Born & The Fault in our Stars.

Het verhaal: Wanneer Jeremy – een beginnende popster – Melissa leert kennen, lijkt niets hun prille liefde in de weg te staan. Wanneer bij Melissa kanker wordt vastgesteld, breken moeilijke tijden aan voor het jonge koppel. Ondanks de tegenslagen kan niets zijn liefde voor haar doen wankelen.

Britt Robertson in I Still Believe recensie

Ons verdict: De Belgische cinema maakt zich op voor een grote dag! We kunnen terug naar de Belgische bioscopen vanaf woensdag 1 juli 2020 en buiten gevestigde waarden in 2020 zoals Bad Boys for Life, Bloodshot, Parasite, The Hunt & Jumbo krijgen we ook nieuwe films zoals deze I Still Believe die ons aardig verraste bij de herstart van filmjaar 2020…

KJ Apa & Britt Robertson in I Still Believe recensie

I Still Believe gaat lekker zwoel van start met een aantal goede tunes, maar vooral een sterke editing vanaf het begin door de broers Erwin. Bovendien is de voortreffelijke chemie tussen jonge sterren KJ Apa & Britt Robinson van meet af aan op te merken en tovert het vanaf de eerste minuten al een lach op romantische zielen onder ons. Zonder twijfel is de casting van Archie uit Riverdale & de gewezen love interest van Scott Eastwood uit The Longest Ride de kern die I Still Believe draagt, maar het is geen originele (ze werden eerder al gecast in een bijrol in A Dog’s Purpose). Hetzelfde geldt voor het verhaal dat misschien gebaseerd is op het waargebeurde feiten van zanger Jeremy Camp, het ontleent heel wat elementen uit A Star is Born & The Fault in our Stars en heeft iets teveel ongeloofwaardige plotwendingen om de drama in de film te stimuleren. Een beetje cliché met andere woorden.

KJ Apa in I Still Believe recensie

Kortom, geloof ons als we zeggen dat I Still Believe een sterke romantische film is die een rollercoaster aan emoties teweeg zal brengen aan iedere kijker. Van gelukzalige feelgood tot ware depressie en terug met het idyllisch gecaste koppel K.J Apa & Britt Robertson. Ideaal om te ervaren nu de bioscopen weer open gaan!

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter