Franchise: Elysium

Deze maand op Netflix België (juli & augustus 2015)

Neflix new interface

MoviePulpers! De zomer is er, de vakantie is er en er is Netflix! Tijd om met z’n allen te binch-watchen en de Netflix-bibliotheek te verslinden. Gezien de zomerperiode zet MoviePulp jullie extra in de watten om een resem uitgebreide films en series aan te raden. Voor juli en augustus stellen we de volgende series / films voor: Elysium, Despicable Me 2, Nightcrawler, Californication, V for Vendetta, On The Road, The Terminator, 300, Ocean’s Eleven, Californication & Lost.

Lees verder Deze maand op Netflix België (juli & augustus 2015)

Elysium Blu-Ray review + wedstrijd win gratis DVD

elysium blu ray coverElysium ****

Regie: Neill Blomkamp (District 9)

Met: Matt Damon, Sharlto Copely, Jodie Foster, Alice Braga, Wagner Moura, William Fichtner

Speelduur: 110′

Haal deze Blu-Ray (mastered in 4K) in huis vanaf 13 december 2013 als je houdt van stevige SciFi-actie met een boodschap zoals District 9, Aliens, Robocop en Total Recall.

Lees verder Elysium Blu-Ray review + wedstrijd win gratis DVD
Matt Damon vecht voor rechtvaardigheid in de eerste Elysium Trailer

Matt Damon in ElysiumMet District 9 bewees de Zuid-Afrikaanse regisseur, Neill Blomkamp, al één van dé opkomende talenten achter de camera te zijn. Voor de opvolger, Elysium, kreeg hij van Sony Pictures een heus blockbuster-budget én twee bonafide filmsterren (Matt Damon en Jodie Foster, red.) ter beschikking. Elysium speelt zich af in 2154, een sombere toekomst waarbij de superrijken zich hebben teruggetrokken in een hoogtechnologisch ruimtestation (genaamd Elysium, red.), en de rest van de mensheid vecht om de restjes op de veelal verwoeste Aarde. Maar alvast één aardbewoner (Damon) vecht terug tegen de stinkend rijke overheersers (aangevoerd door Foster in bitch-modus, zie ook Inside Men, red.). Elysium ziet er ondanks het grootse budget even rauw, origineel en authentiek uit als District 9 (opnieuw waren Zuid-Afrikaanse townships belangrijke filmlocaties, red.) en wordt wellicht samen met The Wolverine dé film van de zomer van 2013. Uit op 14 augustus.

Lees verder Matt Damon vecht voor rechtvaardigheid in de eerste Elysium Trailer