Franchise: Baghdad Messi

Baghdad Messi recensie op Film Festival Oostende 2023

Officiële Baghdad Messi poster voor Filmfestival Oostende 2022 Baghdad Messi ***

Regie: Sahim Omar Kalifa (Zagros)

Met Ahmed Mohammed Abdullah, Zahraa Ghandour, Atheer Adel, Safa Najem, Adil Abdulrahman, Hussein Hassan, Yakob Ferman, Ibrahim Hashim, Younis Ahmed, Errol Trotman-Harewood, Neima Abdo,…

Speeltijd: 88′

Ga kijken als je hield van Zagros & Rebel.

Continue reading Baghdad Messi recensie op Film Festival Oostende 2023

Baghdad Messi is vanaf 29 maart 2023 in de Belgische zalen te zien

Goed nieuws voor de Vlaamse filmliefhebbers, want er is een officiële releasedatum voor Baghdad Messi! The Searchers & A Team Productions brengen Baghdad Messi van Sahim Omar Kalifa (Zagros) naar het witte doek op 29 maart 2023. De film is opgenomen in de LOOK! competitie van het Filmfestival van Oostende en gaat er op zaterdag 28 januari 2023 in première in het bijzijn van cast & crew. Omar Kalifa regisseerde de gelijknamige kortfilm Baghdad Messi in 2012. Het scenario is van de hand van Kobe Van Steenberghe met wie Sahim reeds verschillende keren succesvol samenwerkte.

Continue reading Baghdad Messi is vanaf 29 maart 2023 in de Belgische zalen te zien


Belgische Baghdad Messi trailer door Sahim Omar Kalifa

Officiële Baghdad Messi poster voor Filmfestival Oostende 2022

Geen beter moment om een internationale film met Vlaamse allure zoals Baghdad Messi te lanceren nadat Argentinië met PSG- & ex-FC Barcelona-sterspeler Lionel Messi de FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar won, juist? In primeur op Filmfestival van Oostende 2023 en in het voorjaar van 2023 in Belgische bioscopen met namen zoals Atheer Adel, Zahraa Gandour & Hussein Hassan Ali, geniet van de Belgische Baghdad Messi trailer door Belgisch-Koerdisch regisseur Sahim Omar Kalifa (Zagros) & producenten van A Team Productions (Torpedo, Patser).

Continue reading Belgische Baghdad Messi trailer door Sahim Omar Kalifa

A Team Productions gaat opnieuw internationaal met Baghdad Messi dankzij The Searchers

Vlaanderen gaat opnieuw stappen maken internationaal in de filmdindustrie! Onafhankelijke filmdistributeur The Searchers maakt vandaag bekend dat ze de wereldwijde rechten hebben gekocht van Baghdad Messi door A Team Productions. Zij brachten reeds Torpedo & Yummy naar internationale markten.

Continue reading A Team Productions gaat opnieuw internationaal met Baghdad Messi dankzij The Searchers