Meer over SING (film of serie)

Vlaamse Sing recensie

Sing posterSING *

Regie: Christophe Lourdelet & Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy)

Met de stemmen van Rik Verheye, Sien Eggers, Janna Salhoume, Louis Thyssen / Matthew McConaughey, Garth Jennings, Scarlett Johansson, Taron Egerton

Speeltijd: 108′

Ga kijken als je hield van Huisdiergeheimen & Trolls.

Lees verder Vlaamse Sing recensie

Box Office België update (2017 week 1)

Sing banner

De eerste week van 2017 begint al bijzonder turbulent aan de Belgische box office: Illumination’s SING wist in België net zoals Hidden Figures in de Verenigde Staten Rogue One van de troon te stoten. Met een omzet van 2,28 miljoen euro scoorde het beter dan de Star Wars spin-off die momenteel zo’n 4,12 miljoen euro jaaromzet wist binnen te halen voor Disney. Met 128.252 euro wist de enige nieuwkomer A Monster Calls binnen te komen op plek nummer 10. Vaiana blijft op plek 3 (3,18 miljoen euro), terwijl Passengers flirt met de 1 miljoen euro (919.820 euro op exact te zijn) op plaats 4. Fantastic Beasts blijft nog altijd vlot bezoekers aantrekken met een jaaromzet van inmiddels 5,23 miljoen euro op plaats 5. De Premier lijkt met zijn Diamanten Award voor meer dan 400.000 bioscoopbezoekers en zo’n 3,33 miljoen euro totaalomzet aan het einde van zijn groeipotentieel te komen.

Dit zijn de Vlaamse stemmen voor Illumination’s SING

De Vlaamse stemmen voor SING zijn bekend

Rik Verheye, Kurt Rogiers, Herbert Flack & Sien Eggers zijn de grootste namen uit de Vlaamse stemmencast van Illumination’s nieuwste animatiefilm SING die vanaf 21 december 2017 in Belgische bioscopen zal draaien.

Lees verder Dit zijn de Vlaamse stemmen voor Illumination’s SING