Franchise: The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2 Blu-Ray review

The Amazing Spider-man 2 blu-ray coverThe Amazing Spider-Man 2 Film** Extra’s****

Regie: Marc Webb (The Amazing Spider-Man)

Met: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane Dehaan, Colm Feore, Paul Giamatti

Speelduur: 142′

Haal zéér deze matige superheldensequel in huis op Blu-Ray en DVD vanaf 20 augustus als je houdt van de vorige Spider-Man films en Fantastic Four.

Lees verder The Amazing Spider-Man 2 Blu-Ray review

De eerste minuten uit The Amazing Spider-Man 2

Vanaf 20 augustus zal deze Amazing Spider-Man 2 in de winkelrekken te vinden zijn, vandaar dat Sony nu de eerste 20 minuten van Amazing Spider-Man 2 heeft vrijgegeven op YouTube. Voor de fans kan je deze reeds reserveren via bol.com om zo snel mogelijk de BluRay in de bus te krijgen. Amazing Spider-Man 2 heeft geen potten gebroken aan de box office, alsook is het niet de meest indrukwekkende productie ooit van de franchise, maar de visual effects en actie zjin wel noemenswaardig. We laten aan jullie de keuze! Geniet alleszins bovenaan van de eerste 20 minuten uit The Amazing Spider-Man 2!


Box Office België update (2014 week 18)

Amazing Spider-Man 2 banner

Marc Webb’s The Amazing Spider-Man 2 blijft stevig aan de top aan de box office van België, dit reeds voor de 3de week aan een stuk. Misschien wel logisch, gezien Need for Speed, Brick Mansions, Dom Hemingway, Ride Along & Joe nog niet de buurt geraakten van de resultaten van Peter Parker’s epische strijd. Rio 2, Divergent en Noah blijven het goed doen en komen alle 3 in de top 10 van het jaaroverzicht (Rio 2 op plaats nummer 2, Divergent op 3 en Noah op plaats 10). Naar verwachting zal The Amazing Spider-Man 2 vanaf volgende week stevig in de top 10 terecht komen.

Box Office België update (2014 week 16)

Spidey vs. Electro MTV banner

De 2de week van de Paasvakantie was weer een vruchtbare week voor de Belgische bioscopen met zo’n 3.2 miljoen euro omzet en niemand minder dan The Amazing Spider-Man 2 siert de toppen van de box office. Het behaalde in zijn openingsweek 633.281 euro omzet en werd daarbij de hoogste nieuwkomer. Een indrukwekkend getal, gezien enkel The Wolf of Wall Street een beter resultaat behaalde dit jaar. Rio 2 behaalde 2de plaats, Divergent staat op 3 en Noah op plek 4. Need of Speed kwam op een ontgoochelende 5de plaats binnen met 286.744 euro omzet. A Promise deed het nog slechter met nog geen 5.000 euro winst.


Spider-Man’s epische vrije val scène uit Amazing Spider-Man 2

Het ziet er naar uit dat je binnenkort de film The Amazing Spider-Man 2 niet zal moeten gaan zien vanwege alle featurettes, clips, filmpjes, goodies, posters en andere footage die ze al gelanceerd hebben, maar deze laatste is wel noemenswaardig te doen. De vrije val van Spider-Man in The Amazing Spider-Man 2 werd door Sony UK online gegooid. Enjoy the ride on a sunny Belgian Sunday!
Amazing Spider-Man 2 featurettes

Bekijk onderaan nieuwe featurettes van Amazing Spider-Man 2: The Amazing Sustainable-Man 2 & The Price of Being a Hero. In de eerste laat Sony Pictures zien hoe ecologisch ze wel zijn geweest tijdens de productie, terwijl in de andere regisseur Marc Webb aan het woord gaat. We krijgen meer beelden van The Green Goblin en Rhino te zien, dus weer gewaarschuwd: er zitten spoilers in deze featurettes. Geniet er alleszins van!