Franchise: Walking Dead


De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 14)

De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 14)

In realiteit lijkt het misschien geen bittere strijd, maar achter de coulissen is dat het wel.Het is letterlijk een nek aan nek race tussen The Walking Dead S10 & Grey’s Anatomy S17 van dag per dag, waarin duidelijk is dat The Walking Dead vooral kijkers ophaalt in het weekend en Grey’s Anatomy in de week. Star op Disney Plus België doet dus goede zaken, hoewel hun originals zoals Love Victor, Big Sky & anderen niet echt tractie krijgen op de Belgische markt. Falcon & the Winter Soldier lijkt niet hetzelfde niveau te halen als WandaVision, want het blijft tijdens de paasvakantie nog steeds stevig op plaats 5 net achter WandaVision die de duimen deze week moet laten voor Game of Thrones S8. The Mandalorian S2 doet betere zaken in de eerste week van de paasvakantie met een plaats op 6 voor Netflix-series zoals Stranger Things S3The Crown S4 & La Casa de Papel S3. De top 10 wordt opnieuw verrassend afgesloten door finale seizoen van Shameless S11.

Lees verder De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 14)

De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 13)

De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 13)

Eindelijk! Het heeft tot de lancering van Star op Disney Plus België geduurd voor er eindelijk wat leven in de brouwerij komt. WandaVision heeft na weken de duimen gelaten als meest gestreamde serie van het moment, maar niet voor zijn opvolger Falcon & the Winter Soldier. ABC Studios-televisieseries zoals The Walking Dead 10 & Grey’s Anatomy S17 spannen de kroon in week 13 van 2021 op lokale & internationale streamingdiensten. WandaVision is deze week te vinden op plaats 3, terwijl Game of Thrones S8 blijft standhouden volgens de cijfers van Parrot Analytics. Falcon & the Winter Soldier maakt zijn debuut in de top 5, voor Netflix-series zoals Stranger Things S3The Crown S4 & La Casa de Papel S3. De top 10 wordt verder afgesloten door The Mandalorian S2 & nieuwkomer Shameless S11.

Lees verder De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 13)


Dit zijn de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2018

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

Het wordt afwachten welke impact de nieuwe streamingdienst van Disney zal hebben op de algemene mediaconsumptie, maar goed nieuws: illegaal downloaden is op het laagste niveau in jaren. Het heeft in het algemeen veel te maken met streamingdiensten die als maar meer toegankelijk worden, of misschien heeft het ook wel te maken met Game of Thrones die dit jaar niet te zien was vanwege het feit er gewoonweg geen seizoen was dit jaar. The Walking Dead wordt zo de populairste illegaal gedownloade serie, gevolgd door The Flash & The Big Bang Theory die de top 3 afsluiten. Nieuwkomer is Titans die vanaf volgende maand te zien zal zijn op Netflix België. Volledig lijst kan je onderaan bekijken.

Lees verder Dit zijn de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2018

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

Ondanks de toename van video-on-demand partijen zoals HBO, Netflix, Amazon, Telenet Play More & Videoland en het neerhalen van Popcorn Time blijft illegaal downloaden / streamen nog steeds een probleem. TorrentFreak lijstte voor het jaar 2016 de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016 op. Verrassende nieuwkomers zijn HBO’s Westworld & Lucifer alsook de nieuwe Amazon Originals-serie The Grand Tour met de oude presentatoren van Top Gear, maar Game of Thrones & The Walking Dead blijven als populairste series aan de leiding. Game of Thrones staat inmiddels al 5 jaar aan de leiding, terwijl The Big Bang Theory wegzakte uit de top 5. Opvallend is dat er geen enkele Netflix Originals-serie te bespeuren is de lijst. Onderaan de details.

Lees verder De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016


The Walking Dead trailer

Frank Darabont, regisseur van onder meer The Shawshank Redemption en The Mist, zorgt zeer binnenkort voor een primeur op de Amerikaanse televisie. The Walking Dead wordt namelijk de allereerste zombie-reeks, waarin een groep overlevenden op zijn minst 6 afleveringen lang, de strijd aangaat met de onsmakelijke ondoden. The Walking Dead gaat eind deze maand in prémière op AMC, de Amerikaanse kabelzender die ons eerder al het geweldige Mad Men schonk. Benieuwd wanneer de reeks naar onze contreien zal overwaaien?

Lees verder The Walking Dead trailer