Tag Archives: Walking Dead

Dit zijn de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2018

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

Het wordt afwachten welke impact de nieuwe streamingdienst van Disney zal hebben op de algemene mediaconsumptie, maar goed nieuws: illegaal downloaden is op het laagste niveau in jaren. Het heeft in het algemeen veel te maken met streamingdiensten die als maar meer toegankelijk worden, of misschien heeft het ook wel te maken met Game of Thrones die dit jaar niet te zien was vanwege het feit er gewoonweg geen seizoen was dit jaar. The Walking Dead wordt zo de populairste illegaal gedownloade serie, gevolgd door The Flash & The Big Bang Theory die de top 3 afsluiten. Nieuwkomer is Titans die vanaf volgende maand te zien zal zijn op Netflix België. Volledig lijst kan je onderaan bekijken.

Continue reading Dit zijn de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2018

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

Ondanks de toename van video-on-demand partijen zoals HBO, Netflix, Amazon, Telenet Play More & Videoland en het neerhalen van Popcorn Time blijft illegaal downloaden / streamen nog steeds een probleem. TorrentFreak lijstte voor het jaar 2016 de meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016 op. Verrassende nieuwkomers zijn HBO’s Westworld & Lucifer alsook de nieuwe Amazon Originals-serie The Grand Tour met de oude presentatoren van Top Gear, maar Game of Thrones & The Walking Dead blijven als populairste series aan de leiding. Game of Thrones staat inmiddels al 5 jaar aan de leiding, terwijl The Big Bang Theory wegzakte uit de top 5. Opvallend is dat er geen enkele Netflix Originals-serie te bespeuren is de lijst. Onderaan de details.

Continue reading De meest illegaal gestreamde televisieseries van 2016

The Walking Dead trailer

Frank Darabont, regisseur van onder meer The Shawshank Redemption en The Mist, zorgt zeer binnenkort voor een primeur op de Amerikaanse televisie. The Walking Dead wordt namelijk de allereerste zombie-reeks, waarin een groep overlevenden op zijn minst 6 afleveringen lang, de strijd aangaat met de onsmakelijke ondoden. The Walking Dead gaat eind deze maand in prémière op AMC, de Amerikaanse kabelzender die ons eerder al het geweldige Mad Men schonk. Benieuwd wanneer de reeks naar onze contreien zal overwaaien?

Continue reading The Walking Dead trailer