Captain America: Civil War op iTunes review

Captain America Civil War posterCaptain America: Civil War ****

Regie: Russo Brothers (Captain America: The Winter Soldier)

Met Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Jeremy Renner, Anthony Mackie, Paul Bettany, Paul Rudd, Chadwick Boseman, Elizabeth Olsen, Emily Van Camp, Daniel Brühl, Tom Holland, Frank Grillo,…

Speeltijd: 146′

Ga kijken als je hield van de betere Marvel-films zoals Captain America: The Winter Soldier & Iron Man.

Het verhaal: Na een mislukte aanslag in Lagos, Nigeria met talloze slachtoffers wil de Verenigde Naties The Avengers aan banden leggen door hen te laten registreren als een overheidsorganisatie ten dienst van de wereld.

De cast van Captain America: Civil War

Ons verdict: 1,15 miljard dollar opbrengst vs. 250 miljoen dollar productiebudget. Geen enkel Captain America-film deed het zo goed en het is de 4de Marvel-film die in de top 15 grootste box office kaskrakers aller tijde staat. Hoe zou het anders kunnen? Cijfers liegen niet: Met deze productie probeert Marvel immers zijn mislukking te verbergen en effectief een goede film te brengen met vele superhelden. Hoewel het moet onderdoen aan zijn voorganger Captain America: The Winter Soldier, is deze Civil War een schot in de roos: Een sublieme 2-strijd tussen Chris Evans & Robert Downey Jr., de eerste geslaagde scène met een gigant, indrukwekkende special effects, sterke nieuwe personages (Spider-Man, Black Panther), een geweldige achtervolgingsscène, Europese landschappen, heerlijke muziek. En ook Baron Zemo is zowat de beste slechterik die Marvel heeft gebracht tot hiertoe, ook al is hij verre van perfect.

Kortom, dit is de beste Avengers die er tot hiertoe is gemaakt en toont maar aan hoe sterk de Captain America-films uit de Marvel-stal wel zijn. Hopelijk meer van dat!

Captain America Civil War - Spider-Man karakterposter


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “Captain America: Civil War op iTunes review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter