Ella-June Henrard en Kevin Janssens in Fair Trade op Streamz

Fair Trade recensie op Streamz [eerste indruk]

Fair Trade recensie op StreamzFair Trade ****

Regie: Marc Punt (Matroesjka’s)

Met Kevin Janssens, Ella-June Henrard, Peter Van de Begin, Charlotte Timmers, Axel Daeselaire, Sven De Ridder, Manou Kersting en de andere helft van acterend Vlaanderen.

Speelduur: 8 afleveringen van dik 50′ (wij bekeken er 2 in preview voor deze recensie)

Bekijk deze sappige topper vanaf 14 september 2020 op Streamz als je houdt van Matroesjka’s, Code 37 en -met een beetje goede wil- The Shield.

Het verhaal: Walter & Robin zijn 2 Antwerpse flikken die aan de verkeerde kant van de wet belanden, en in zee gaan met Patrick, een louche autohandelaar / gangsterbaas. Ze komen terecht in een spiraal van drugs, seks en geweld … .

Peter van den Begin in Fair Trade recensie op Streamz

De setting: Streamz, dat zijn de beste films en series van bij onz. Streamz is een Vlaamse streamingdienst waarmee abonnees een breed scala aan series, films, documentaires en nog veel meer in HD kunnen kijken op verschillende apparaten. Je kan Streamz zowel online als offline, via tijdelijke download, gebruiken. Op Streamz kun je onbeperkt films & series zoals De Bende van Jan de Lichte, Fair Trade, Cold Courage, Baantjer & meer kijken zonder reclame. Tot slot is Streamz de Home of HBO met HBO-series zoals Games of Thrones, Westworld, The Third Day, Big Little Lies, The Undoing & meer die enkel beschikbaar zijn voor België op Streamz.

Kevin Janssens en Ella-June Henrard in Fair Trade recensie op Streamz

Ons verdict: Aan bangelijke content géén gebrek bij de release van Streamz nu maandag 14 september. Benieuwd of ze het weten vol te houden in / na deze Corona crisis tijden?

Begin 21ste eeuw verbaasde Marc Punt vriend en vijand met twee magistrale seizoenen van Matroesjka’s. Na enkele jaren van amusante, maar eerder dwaze komedies als Frits & Freddy en Bowling Balls, is hij nu terug op niveau met de stevige politiereeks Fair Trade.

Verwacht je aan alle typische Marc Punt eigenschappen met sappige dialogen tjokvol heerlijk Antwaaarps scheldproza, gitzwarte humor, ruw geweld en een streepje ‘functioneel’ naakt.

Een volledig oordeel vellen na amper 2 afleveringen is moeilijk. Maar wij hebben ons rot geamuseerd met Fair Trade. Niet in het minst dankzij de fantastische cast die allemaal een personage kregen dat perfect op hun lijf geschreven is. Kevin ‘opgefokt ventje met kort lontje’ Janssens, Peter ‘Ray Van Mechelen leeft’ Van den Begin, Axel ‘groot bakkes’ Daeselaire, Manou ‘domme sidekick’ Kersting en diens meer. Diegene die het meest in het oog springt, is de wonderlijke Ella-June Henrard, die andermaal bewijst dat ze méér is dan een prachtig snoetje en dito lijf, en het strafste Vlaamse flikkenwijf neerzet sinds Veerle Baetens in Code 37.

Kortom, wij kijken uit naar véél meer Fair Trade, en zullen vanaf 14 september 2020 op de eerste rij zitten op Streamz. Bekijk de trailer onderaan.

Kevin Janssens in Fair Trade recensie op Streamz

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter