Guardians of the Galaxy vol. 2 Blu-Ray recensie

Guardians of the Galaxy vol. 2 poster

Guardians of the Galaxy vol. 2 ****

Regie: James Gunn (Guardians of the Galaxy)

Met Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Dave Bautista, Kurt Russell, Karen Gillan, Michael Rooker, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Tommy Flanagan, Nathan Fillion, Sylvester Stallone,…

Speeltijd: 137′

Ga kijken als je hield van andere Marvel-adaptaties zoals Guardians of the Galaxy.

Het verhaal: De Guardians moeten vechten om hun nieuwe familie bij elkaar te houden wanneer ze het mysterie van de ware afkomst van Peter Quill ontrafelen.

De cast van Guardians of the Galaxy vol. 2

Ons verdict: Het intergalactische avontuur van de Guardians of the Galaxy vol. 2 door regisseur James Gunn was enkele maanden een schot in de roos voor Marvel. Met een omzet van om en bij de 2,16 miljoen euro deed dit vervolg op de originele Guardians of the Galaxy-film het iets minder, maar toch deed hij het een kwart tot meer dan het dubbel beter dan Marvel-films zoals Ant-Man & Doctor Strange. De ludieke interacties tussen het team Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel & Bradley Cooper gaan hand in hand met de speelse wijze waarop James Gunn het Guardians-universum ziet en dat voel je letterlijk van het scherm duipen. Sterker nog, de stijl begint ook andere Marvel-producties te beïnvloeden als je denkt aan kleurrijke trailer van Thor: Ragnarok dat binnenkort het licht ziet in Belgische bioscopen. Nieuwe namen zoals Kurt Russell, Sylvester Stallone, David Hasselhof, Elizabeth Debicki & Nathan Fillion geven deze 2de film van The Guardians net dat extra snufje zout voor het gerecht dat iedereen zowat kent. Maar in de hele mix blijven de Guardians het meeste trouw aan de comics, verrassend vernieuwend en bovendien grappig.

Kortom, Guardians of the Galaxy vol. 2 is een leuke film. Aan jou de keuze om deze te huren, te kopen of even te wachten tot hij op Netflix verschijnt.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter