Wat te streamen in België vanaf februari 2018?

Wat te streamen in België vanaf februari 2018?

De aandachtige volger van onze filmblog heeft opgemerkt dat onze nieuwe rubriek Wat te streamen in België geen referentie naar Netflix Original-series of -films had, maar daar brengen we verandering in voor februari 2018. We zagen immers in primeur het schitterende Altered Carbon, maar hebben nog andere leuke titels om de wintermaanden door te brengen. Onze aanraders voor te streamen vanaf februari 2018: Altered Carbon, Preacher S2, L.A. Confidential, The Revenant & Mute.

ALTERED CARBON (Netflix België)

Altered Carbon

We kregen van de mensen bij Netflix een exclusieve kijk op het nieuwe Altered Carbon en wow, wat een serie. De nieuwe science fiction serie met Joel Kinnaman als showrunner door de dame achter het scenario van Avatar heeft gelijkaardige ambities als Blade Runner 2049 en hoewel ze iets meer kwaliteit mist, is deze serie absoluut de moeite waard om te beginnen. Streamen vanaf 2 februari 2018 op Netflix België!

 

PREACHER S2 (Amazon Prime Video België)

Preacher S2

We waren (en zijn) nog serieus ontgoocheld over het feit dat het 1ste seizoen van Preacher op Amazon Prime Video enkel in het Frans beschikbaar is, maar Preacher S2 is een ander verhaal. De serie begint een stuk krachtiger als zijn voorganger en castleden Dominic Cooper, Joseph Gilgun & Ruth Negga zijn een geweldige hoedel samen. Streamen op Amazon Prime Video, iedereen!

 

L.A. Confidential (Amazon Prime Video België)

LA Confidential

Amazon Prime Video heeft misschien niet meteen het meest hippe aanbod, maar het heeft alleszins wel een heleboel filmklassiekers in zijn bibliotheek. Zo werd recent L.A. Confidential met Kim Basinger, Kevin Spacey, Russell Crowe & Guy Pierce toegevoegd aan Amazon Prime Video. Leer wat filmgeschiedenis bij en stream deze film op Amazon, als je hem nog niet in de filmcollectie hebt.

 

THE REVENANT (STIEVIE)

Af en toe is er ook nog iets te zien op de Vlaamse televisie. Er zijn in februari heel wat leuke films te zien dankzij VTM, VIER & CAZ waaronder Deadpool, The Shawshank Redemption & deze The Revenant. Deze absolute topfilm van 2016 is vanaf 3 februari 2018 te streamen op Stievie, zoals steeds voor een korte periode, dus zet het in de agenda!

 

MUTE (Netflix België)

Mute op Netflix België

Mute door regisseur Duncan Jones heeft eindelijk een Belgische release gekregen op Netflix en na de geslaagde trailer kunnen we niet wachten om deze film achter de kiezen te hebben. Vanaf 23 februari 2018 op Netflix België, met namen zoals Alexander Skarsgard, Justin Theroux & Paul Rudd.

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter