De Mamma Mia 2 recensie

xxxMamma Mia! Here We Go Again ** 1/2

Regie: Ol Parker (Now Is Good)

Met Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Cher, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan SkarsgårdColin Firth, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Hugh Skinner, Andy Garcia,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van een Mamma Mia!-film waar ze effectief kunnen zingen.

Het verhaal: We gaan terug in de tijd met Donna, de moeder van Sophie, die vertelt hoe het was dat ze zwanger werd van haar en de avonturen die ze beleefde toen ze jong was.

De cast van Mamma Mia! Here We Go Again

Ons verdict: Grote fans van musicals zijn we niet, maar films zoals La La LandNine hebben ons in het verleden al kunnen bekoren, dus neem deze mannenblog au serieux als we schrijven over de nieuwste musical van het jaar Mamma Mia! Here We Go Again. Echter was de originele Mamma Mia! niet zo zeer ons ding met namen zoals Meryl Streep, Pierce Brosnan & Colin Firth die langs geen kanten kunnen zingen. We zijn dan ook heel blij dat de producers namen zoals Lily James & Cher aan dit vervolg koppelde.

Zolang de nieuwe generatie zingt, zit het dus snor, maar spijtig genoeg werden zowat alle ABBA-hits reeds gezongen in de vorige film wat als gevolg heeft dat Mamma Mia! Here We Go Again eerder een correctie op de voorganger is dan effectief vernieuwing. In other words, it all comes too late. Het verhaal is zoals steeds er één in een dozijn en voor de dames onder ons voelt het aan als guilty pleasure met charismatische gezichten zoals Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan & Colin Firth. Wij MoviePulpers, stellen ons eerder de vraag of deze Mamma Mia 2 geen excuus is van Comcast om weer geld uit de zakken van de holebi-community te halen om de strijd te kunnen aangaan met de grote Disney. Fair enough?

Kortom, Mamma Mia! Here We Go Again overtreft zijn voorganger, maar dat was niet moeilijk. Een topmusical daarentegen is het niet.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter