Top 10 meest gestreamde series in België van de voorbije week (2020 week 46)

Nieuwe Mandalorian S2 banner met cast

Zoals we voorspelden als grote streamingfans, serie-enthusiasts & movielovers pursang, gaat The Crown S4 het opnemen tegen The Mandalorian S2 in de komende weken (de voorbije dagen was het al een nek-aan-nek-race die de Disney Plus-reeks tot op heden altijd won), maar dat zien we nog niet meteen terugkomen in de statistieken van week 46 in 2020. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat The Crown S4 pas zondag startte in plaats van vrijdag zoals zowat iedere Netflix-serie (zondag/maandag is de dag dat HBO zijn series lanceert). Alleszins is het uit het niets in de top 5 terecht gekomen van de voorbije week met als koplopers, The Mandalorian S2, Grey’s Anatomy S17, The Walking Dead S10. The Crown S4 wordt verder opgevolgd door Game of Thrones S8 die de top 5 afsluit. Amazon-kijkers blijven verknocht aan het fantastische The Boys S2, terwijl Netflix-gebruikers dan weer aan hun trekken komen met  reeksen zoals Vikings S6, The 100 S7, La Casa de Papel S3 & (eindelijk) How to Get Away with Murder S6. .

Dit is de top 10 meest gestreamde series van week 46 van 2020 (13 november 2020 tot en met 19 november 2020) door Parrot Analytics:

  1. The Mandalorian S1
  2. Grey’s Anatomy S17
  3. The Walking Dead S10
  4. The Crown S4
  5. Game of Thrones S8
  6. The Boys S2
  7. Vikings S6
  8. The 100 S7
  9. How to Get Away with Murder S6
  10. Casa de Papel S3

Lucifer S5 viel net uit de boot, alsook is The Queen’s Gambit ondanks zijn kwaliteit nergens terug te vinden in de lijsten.

Benieuwd waar je de verschillende titels kan zien? Bekijk het streamingaanbod in België voor meer duidelijkheid waar titels beschikbaar zijn! Laat je niet overhalen door illegaal streamen.

Download vanaf nu ook onze app om het beste streamingoverzicht van België ook beschikbaar te hebben op jullie (Android)-telefoon.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.