De top 10 meest gestreamde series in België van voorbije week (2021 week 4)

MoviePulpers, WandaVision mag dan misschien The Mandalorian S2 wereldwijd hebben onttroond als meest gestreamde serie van het moment, in België moet het nog maar net de duimen laten voor de populaire Star Wars-serie. WandaVision staat nu op plaats 2 voor The Walking Dead S10 & Game of Thrones S8, dus we schatten wel dat in de komende weken de nieuwe Marvel-serie op nummer 1 zal eindigen in België. Bridgerton S1 komt de top 5 binnengeglipt, terwijl Vikings S6 ondanks zijn seizoensfinale op Streamz niet beter weet te scoren tegenover de concurrentie. The Expanse S4 is het nieuwe paradepaardje van Amazon Prime Video, maar ook The Boys S2 komt opnieuw de top 10 binnen. The Crown S4 doet het nog steeds goed op Netflix en ook Grey’s Anatomy blijft goed scoren, hoewel we denken dat met de lancering van Star op Disney Plus de ABC-hitserie nog een extra boost zal krijgen.

Dit is de top 10 meest gestreamde series van week 4 van 2021 (25 januari 2020 tot en met 31 januari 2020) door Parrot Analytics:

  1. The Mandalorian S2
  2. WandaVision S1
  3. The Walking Dead S10
  4. Game of Thrones S8
  5. Bridgerton S1
  6. Vikings S6
  7. The Expanse S4
  8. The Crown S4
  9. Grey’s Anatomy S17
  10. The Boys S2

Van Cobra Kai S3 is dus geen sprake meer en ook The 100 S7 valt net uit de top 10. The Servant S2 is nergens te bespeuren in de lijsten overigens.

Benieuwd waar je de verschillende titels kan zien? Bekijk het streamingaanbod in België voor meer duidelijkheid waar titels beschikbaar zijn! Laat je niet overhalen door illegaal streamen.

Download vanaf nu ook onze app om het beste streamingoverzicht van België ook beschikbaar te hebben op jullie (Android)-telefoon.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter