Murder Mystery 2 recensie op Netflix België

Murder Mystery 2 recensie op Netflix BelgiëMurder Mystery 2 **

Regie: Jeremy Garelick (The Binge)

Met Jennifer Aniston, Adam Sandler, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Dany Boon, Adeel Akhtar,…

Speeltijd: 89′

Ga kijken als je hield van Glass Onion & het vorige Murder Mystery.

Het verhaal: 4 jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja, komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte. Murder Mystery 2 stuurt Nick en Audrey Spitz op een belangrijke missie die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben: de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs.

Jennifer Aniston & Adam Sandler in Murder Mystery recensie 2 op Netflix België

Ons verdict: MoviePulpers, Sandler’s films zijn lekker voorspelbaar, gemutlich & toegankelijk om te zien met de hele Amerikaanse (puriteinse) familie. Maar dat wil niet zeggen dat het goed is. Murder Mystery mag dan één van de meest gestreamde films op Netflix zijn, ons wist het te bekoren als een doordeweekse FC De Kampioenen-film en dat is niet anders dan bij Murder Mystery 2.

Dankzij Jennifer Aniston was Murder Mystery nog één van de betere Sandler-films hoewel de chemie tussen Aniston & Sandler niet de hoogste was. Laat het nu net Jennifer Aniston zijn die zeer ongeloofwaardig overkomt in Murder Mystery 2 als een soort naïeve Amerikaanse onwetende die bijna reageert zoals een bomma op andere culturen of het houden van een telefoon om video’s te maken terwijl ze een gemaakt dansje doet. Het hele gebeuren wordt dan ook zeer cringy vanaf de eerste minuten waardoor wij het niet konden verder zien. Laat staan dat we het dik beu zijn dat Netflix de whodunnit maar blijft uitbuiten na Glass Onion & You S4. Zelfs de magere speelduur kon ons er niet van weerhouden om de film uit te kijken en dat betekent iets.

Kortom, in Murder Mystery 2 met Adam Sandler gaat zelfs Jennifer Aniston de mist in. Waar gaat de wereld naartoe?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter